Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.10.2011 10:13:54
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hannica
I mene to zanima.
Mogu ti zaljepiti jednu svoju kad kuci krenem? Šega bi bila da zalijepim na pogrešno auto Šalim se, ali mogu ti dati jednu nasu ako zelis? Javi pa da ponesem, ostaviti cu kod tete na portirnici na nasem parkingu
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.10.2011 12:26:39
selebriti
IZVORNA PORUKA: Nedi
I mene to zanima.
Mogu ti zaljepiti jednu svoju kad kuci krenem? Šega bi bila da zalijepim na pogrešno auto Šalim se, ali mogu ti dati jednu nasu ako zelis? Javi pa da ponesem, ostaviti cu kod tete na portirnici na nasem parkingu
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.10.2011 12:30:02
Hannica
IZVORNA PORUKA: Nedi
I mene to zanima.
Hajd molim te,trenutno nemamo nikakvu,ostala nam na starom autu,ja cu reci muzu da preuzme.Slijedeci put kad budemo isle na RR kaficu ja castim.