Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 24.4.2010 19:40:46
nasa princezica
konacno komp se popravio!!!! w.pooh i ivanatz javite se da se dogovorimo o preuzimanju naljepnica,jos niko nije preuzeo cekamo na vas pa da se i kakve kafice popije!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 25.4.2010 22:35:18
sarayka
Ja nisam još preuzela
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 25.4.2010 22:38:34
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aazra
Ja sam u Hrasnom kod Palme, tj kod "Valentina"...Ima li iko da zivi blizu, meni je fakat frka sada jedva sam uspjela doci i na posao, i prije sam slabo imala slobodnog vremena a kamoli sada kad ne mogu racunati na mm
"Skorpija" i ja smo u istoj firmi ali ona jos nije pocela raditi, ne znam ni je li ona narucivala naljepnice....
eh da sam ovo prije vidjela mogla sam ih ja uzeti juce, ja sam kod skole sa prednje strane (zeleno bijela zgrada)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 27.4.2010 12:22:06
bebana27
Visnja RR da ti javim ja jos nisam dobila naljepnice koje si mi poslala postom
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 28.4.2010 13:44:40
aazra
Visnja je li problem da te naljepnice sacekaju drugu kaficu - nadam se da se ne ljutis ali stvarno nemam mogucnosti da sad preuzmem ja sam u Novom Sarajevu radim na M. Dvoru nemam mogucnosti da nigdje idem nakon posla jer mi je mm trenutno nepokretan... Ja bi dosla do tebe kuci ali cini mi se da si ti negdje na Stupu a to mi je u ovoj sad situaciji bas daleko
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 28.4.2010 16:58:30
Visnja RR
aazra vidjecu da ti ih ja dobacim u narednih sedam dana... samo mi na pp psalji svoju adresu i mob... nellice nije frka naljepnice nece pobjeci gdje ti stanujes?
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 29.4.2010 10:41:09
mamin sin
Višnja, čekajući da se mi vidimo moje naljepnice još stoje kod tebe Šta misliš da se dogovorimo preko mužića mada se i oni sada rjeđe viđaju ha? Ili da sačekamo kaficu neku....
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 29.4.2010 15:10:57
Visnja RR
draga mamin sin meni danas MM pobjeze na posao dok sam se borila sa Asjom pa ne dadoh naljepnicu za babinu bebu... a mogli bi se negdje vidjeti porodicno ...da nam navratite ako se muzevi izdogovaraju
babina beba izvini molim te ...ali Asja je toliko vristala sto joj ne dam casu vode da u nju gura prste umjesto da pije da sam bila izludila pa nisam dala naljepnice MM... Mada je i njega iznervirala njena vriska pa je samo isfurao... obzirom da ne radis preko vikenda saljem ti u ponedeljak 100%... jos jednom izvini i ljubim te
< Poruku je uredio Visnja RR -- 29.4.2010 15:11:12 >
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 29.4.2010 15:45:49
babina beba
Visnja, nema frke ok je. Takve scenarije imam i ja svaki dan kuci. Mene nema sljedece sedmice u gradu, pa kad se vratim javim. Hvala ti u svakom slucaju