Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 4.5.2010 13:03:50
enna
Foliranje pocinje naljepnice su upravo stigle!!!!
Jedno veliko hvala nasoj administratorici Visnji na ulozenom trudu i dragocijenom vremenu (znm da se za "Hvala" nemoze nista kupiti heheheh ali nadam se da ce bit prilika da se oduzim)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 4.5.2010 14:27:31
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: enna
Foliranje pocinje naljepnice su upravo stigle!!!!
Jedno veliko hvala nasoj administratorici Visnji na ulozenom trudu i dragocijenom vremenu (znm da se za "Hvala" nemoze nista kupiti heheheh ali nadam se da ce bit prilika da se oduzim)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.5.2010 11:26:09
bebana27
jos nisam dobila naljepnice
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 17:16:35
batterfly
Pozdrav, Visnja, da li si dobila od mene pp u vezi s ovim naljepnicama?? Poslala sam ti 11.03?? Meni je pokazalo da je pp prosla... Evo sam kopy da vidis, mozda je neka greskica u pitanju...Bilo kako bilo imam li ikakvu sansu da dobijem barem jednu?? Ima li neko, slucajnooo, viska??? Hvala!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 17:52:12
frenkoza
imas srecu ima jedna kod mene.... ja kontala na kolica, al kad ti treba dam ti je.... racunaj na nju....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 20:20:58
Romali
frenkoza i batterfly, ako ste se vec dogovorile, ne bih da kvarim dogovor. Ali ja imam 3 naljepnice, 2 su jos u kuci u koverti. U Travnik idem u sljedeci petak aBd pa mogu ponijeti jednu leptirici. Taman da je upoznam Javite mi sta ste odlucile.
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 21:49:47
frenkoza
moze romali sto se mene tice.... neka buterfly odluci, ja nemam nista protiv.... bitno je samo da dobije naljepnicu....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 22:10:48
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: batterfly
Pozdrav, Visnja, da li si dobila od mene pp u vezi s ovim naljepnicama?? Poslala sam ti 11.03?? Meni je pokazalo da je pp prosla... Evo sam kopy da vidis, mozda je neka greskica u pitanju...Bilo kako bilo imam li ikakvu sansu da dobijem barem jednu?? Ima li neko, slucajnooo, viska??? Hvala!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 13.5.2010 22:53:06
EmsaHaD
Moze li se jos uvijek kupiti naljepnica?Ja bih zeljela jednu ,ali kako da dodjem do nje?Je li se moze negdje kupiti ili saljete na adresu ili kako vec ide???Hvala unaprijed
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 14.5.2010 7:34:44
mala86
IZVORNA PORUKA: EmsaHaD
Moze li se jos uvijek kupiti naljepnica?Ja bih zeljela jednu ,ali kako da dodjem do nje?Je li se moze negdje kupiti ili saljete na adresu ili kako vec ide???Hvala unaprijed
i jaaaaa
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 14.5.2010 12:54:06
batterfly
Frenkoza, , hvala ti od , molim te, sacuvaj mi je do sljedece sedmice. moze?? (za slucaj da Romali ne dodje ili zaboravi ponijeti ) Ne bih da te peglam bezze, kad ce vec Romali navracati, jednostavnije mi je da peglam nju ...
U svakom slucaju, hvala vam zenice , bas ste me ugodno iznenadile...
Visnja, thx , ako ima viska, u smislu da se mogu poruciti, onda mi, molim te, posalji jos jednu, za Lidu, moze?
< Poruku je uredio batterfly -- 14.5.2010 12:55:18 >