Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 15.6.2011 19:49:11
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Svašta što prodato, što pdjeljeno preko 200 naljepnica, možda ima još pokojakod Višnje
ja imam jos 8 komada =)
i ja mislila da ce se skidati pa kupila 10... a sve do prije mjesec dana mi jedna bila u odlicnom stanju... nalijeoili novu i ima da potraje jos godinu
btw imam jos oko 20 naljepnica pa kome treba nek se javi
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 23.6.2011 0:12:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Svašta što prodato, što pdjeljeno preko 200 naljepnica, možda ima još pokojakod Višnje
ja imam jos 8 komada =)
i ja mislila da ce se skidati pa kupila 10... a sve do prije mjesec dana mi jedna bila u odlicnom stanju... nalijeoili novu i ima da potraje jos godinu
btw imam jos oko 20 naljepnica pa kome treba nek se javi
E kad sam se ja prijavila da uzmem i nikad. Visnja, please, meni ostavi jednu, pa kad se vidimo...sad necu na BB, al' bice valjda sada ljetnih kafaa, pa cemo se vidjeti
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 23.6.2011 0:13:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: motorcycles
Sramota me je,ali moram pitati koliko su ove naljepnice? Citala sam,ali moram da sam negdje to preskocila ili i ne pise.
1 KM
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 27.6.2011 23:44:01
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
tek vas sad vidjeh...donijecu na BB
pratim ja ne brini...pobrojala bih ti koliko da poneseš...a ako ima meni još 2 kom...