Bebica11 -> RE: Zene sa Hidzabom (15.2.2013 11:08:52)
|
IZVORNA PORUKA: canim Ja sad procitah svoj post jos jednom i ne vidim nigdje da sam vjeru pomenula [sm=zmeden.gif] ja pisem o odgojnim metodama, meni nema logike nauciti sad dijete na jedno a onda sa 5 godina reci eh znas ono je bilo pogresno hajmo sad drugacije [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Nisam rekla da ce time biti nastrana ali kad nesto uvedes kao naviku onda postoji mogucnost da se ta navika malo vise prosiri i ja ne kazem da bi ona ljubila drugarice strastveno, vec onako cmokne na rastanku sto je po meni [sm=smiley11.gif] Svako odgaja djete prema svom nahodjenju a ja samo iznosim moje misljenje, thats it :) pazi, sad npr ja svoju N poljubim poslije pranja u guzu REDOVNO[sm=smiley1.gif] i sad ti mislis PO TVOJOJ LOGICI da cu ja nju nauciti da ona sutra svoje drugarice u isto mjesto ljubi[sm=smiley29.gif] to je meni APSURDNO i ne vidim da sad druge ljubi tu al naletila joj faza da kad je zagrlim trazi moje usne i kaze "MA" ono kao "cmok" eto neki joj cejf a ja kad kazem "poljubi mamu" namjestim joj obraz i vjerujem da ce je proci ubrzo, cak po komsinicinoj curi vidim da djeca izbjegavaju ljubljenje skroz sa 2,5-3god, pa ja jos cejfim dok je mala
|
|
|
|