RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Skvo RR -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 12:10:34)

evo iman...ja cesto narucujem knjige preko njih

http://www.knjiga.ba/tragom-mrtve-princeze-m0136.html

Anoniman -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 12:11:50)

Ja se bacila na erotiku Sylvie Day [sm=smiley36.gif]
Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek.
''nako...niko ko Sivi[sm=smiley36.gif]ali nije losa razbribriga[sm=smiley1.gif]

Skvo RR -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 12:12:25)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja se bacila na erotiku Sylvane Day [sm=smiley36.gif]
'nako...niko ko Sivi[sm=smiley36.gif] ali nije losa razbribriga[sm=smiley1.gif]

samo polako da ti ne zafali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 12:14:59)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

''nako...niko ko Sivi[sm=smiley36.gif] ali nije losa razbribriga[sm=smiley1.gif]

samo polako da ti ne zafali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (16.12.2013 12:17:59)

[Sadržaj poruke je obrisan]

chantal -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 14:54:04)

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: chantal

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren [sm=smiley1.gif] itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Dobra knjiga al nastavak Badalpurski vrt uzas [sm=smiley11.gif]

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju [sm=smiley36.gif]

Iman,ja sam na netu čitala,al' vidim da si se snašla.

ziki -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 15:00:59)

ukusi su razliciti, mami i sestama je bila solidna, slabija od prvog dijela al ne ovoliko uzasna ko meni

aidana -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (16.12.2013 16:52:47)

Bas su ukusi razliciti. Eto meni je prije spomenuta knjiga jedi, moli, voli totalno bezveze. Nekako me glavni lik nervirao...doslo mi koji put da je istucem [sm=smiley36.gif] Mogu misliti kako bi mi se tek film svidio.

Tragom mrtve princeze sam davno citala i svidjela mi se.

Poslijedne sam citala Stubovi zemlje i preporucujem je. I ovu sam nekad davno citala u srednjoj i sad ponovila gradivo :)

Merylin -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (29.12.2013 20:29:45)

Je li koja od vas čitala Četrdeset pravila ljubavi: Roman o Rumiju ?
Čula sam da je dobra, pa me zanima vaše mišljenje[sm=smiley1.gif]

elmaL -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (22.1.2014 22:15:29)

''nako...niko ko Sivi[sm=smiley36.gif]ali nije losa razbribriga[sm=smiley1.gif]

ja sam procitala "Pred tobom", mene podsjeca na Sivog radnja, bas mi je puno slicnosti nekako, iako nisu iste naravno, al bas su me neki dijelovi i karakteri podsjecali na Greya, jedino zenski lik nije bas slican...

nego, sjecam se da sam ja to citala na netu, ali nastavke nisam mogla naci nigdje, samo recimo 40% knjige ili tako nesto[sm=zmeden.gif] jesi ti citala online ili listala knjigu [sm=smiley1.gif] ako imas link da mi proslijedis, bila mi je razbribriga ova prva, pa da nastavim [sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (22.1.2014 22:40:03)

Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

elmaL -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.1.2014 13:01:47)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

haj posalji mi je ako ti nije tesko, saljem mail u pp [sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.1.2014 13:12:56)

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto [sm=smiley36.gif]

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... [sm=smiley1.gif]

Merylin -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.1.2014 13:33:09)

Ja sam je u međuvremenu kupila i baš kao što kažeš, nisam se pokajala. Toplo je preporučujem[sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.1.2014 20:23:50)

Dobila od kolegice s posla , u dahu pročitala. Meni zanimljiva.
http://www.najboljeknjige.com/content/knjiga.aspx?BookID=1005

niki83 -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (23.2.2014 16:27:32)

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren [sm=smiley1.gif] itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju [sm=smiley36.gif]

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...[sm=smiley1.gif]
Nemam je vremena sad kupovati [sm=smiley36.gif] a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los [sm=smiley1.gif]

chantal -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (23.2.2014 18:09:24)

Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim [sm=smiley36.gif]

'Molitva moje majke' [sm=smiley21.gif] započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

Alma_27 -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (23.2.2014 19:26:08)

Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim [sm=smiley36.gif]

'Molitva moje majke' [sm=smiley21.gif] započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

mogu ti reci da istanbulsko kopile ima jako neobicne preokrete na kraju. svidjet ce ti se [sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (23.2.2014 20:40:10)

IZVORNA PORUKA: niki83

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...[sm=smiley1.gif]
Nemam je vremena sad kupovati [sm=smiley36.gif] a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los [sm=smiley1.gif]

a meni u ove knjige divne i zaboravila sam na njih jer sam poodavno citala

Bambi09 -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.2.2014 8:43:52)

Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... [sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.2.2014 8:47:13)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... [sm=bravo.gif]

probaj ponovo....divna knjiga...meni je i nastavak super.....mogla bi ih komotno ponovo pročitati.....[sm=smiley1.gif]

elmaL -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.2.2014 9:07:21)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja je jedva pročitah [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] prvu polu knjige nikako, baš sam se tjerala da čitam, nisam sve mi knjige bile spakovane zbog selidbe, al tek od polovine mi je postala zanimljivija, iako generalno nije moj izbor...

probaću nabaviti ''Tragom mrtve princeze'' da vidim hoće li mi leći [sm=smiley1.gif]
ovih dana pročitah triler ''Triptih'', mm kupio medju onim knjigama u Konzumu i pročitala sam je za 3-4 dana, inače prvi put da čitam nešto iz ovog žanra[sm=smiley1.gif]

dafri -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (25.2.2014 20:50:18)

Davni sati-Kejt Morton,ako je neka čitala roman Zaboravljeni vrt,isti autor
Djevojka od papira-Gijom Muso

oba romana su mi se svidjela,odavno nisam ovako profitirala u biblioteci

elmaL -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (5.3.2014 12:34:54)

''Djevojka s bisernom naušnicom'' Tracy Chevalier - preporučujem je, zanimljiva, lahko čitvljiva, pročitala sam je u jednom danu.

aidana -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (4.4.2014 23:59:01)

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto [sm=smiley36.gif]

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... [sm=smiley1.gif]

Ja sam je kupila i nisam previse ocekivala jer nisam ljubitelj ljubavnih prica...medjutim ispade bas zanimljiva i definitivno se ni ja se nisam pokajala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>