elmaL -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (24.2.2014 9:07:21)
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam. Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... [sm=bravo.gif] ja je jedva pročitah [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] prvu polu knjige nikako, baš sam se tjerala da čitam, nisam sve mi knjige bile spakovane zbog selidbe, al tek od polovine mi je postala zanimljivija, iako generalno nije moj izbor... probaću nabaviti ''Tragom mrtve princeze'' da vidim hoće li mi leći [sm=smiley1.gif] ovih dana pročitah triler ''Triptih'', mm kupio medju onim knjigama u Konzumu i pročitala sam je za 3-4 dana, inače prvi put da čitam nešto iz ovog žanra[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|