RE: knjiga za citati-preporucite (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

leona81 -> RE: knjiga za citati-preporucite (17.10.2013 0:25:38)

http://www.interliber.com/catlistdetail.asp?ISBN=9789532180336&ml=b
http://tisakmedia.hr/Artikl/Knjige-Beletristika-Bestseler-Brzi-od-smrti.html?q=cGdcMzcscHJcNzEwOA==

obje odlicne u svom zanru

aazra -> RE: knjiga za citati-preporucite (17.10.2013 13:47:01)

Ko voli modernu knjizevnost, uz to pisce iz nasih krajeva, preporucujem knjige Bekima Sejranovica.

Opisuje zivot modernog covjeka, covjek koji zivi na relaciji Oslo - BiH i svugdje dobrodašao i svugdje jednako stran...

Ja sam čitala njegovu knjigu "Ljepši kraj", objavio je još "Nigdje, niotkuda", i najnovija "Sandale" je među najčitanijim u Hrvatskoj, odakle je njegova izdavačka kuća.

Upozoravam na provokativan ali iskren i neposredan stil koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim..uostalom, nije bez razloga dobitnik nagrade "Meša Selimović" [sm=smiley1.gif]

Njegove knjige jedino ne bih preporučila ljubiteljima po meni već istrošene ratne tematike, stradanja, ratnih tragedija isl [sm=smiley2.gif]

bebaa -> RE: knjiga za citati-preporucite (22.10.2013 23:47:15)

http://www.knjiga.ba/inferno-k8812.html?gclid=CMq3y5m1q7oCFc1V3godAj8AXg

toplo preporučujem...inače sam sve njegove pročitala i oduševljena sam...sem ove predzadnje.....

bebaa -> RE: knjiga za citati-preporucite (23.10.2013 0:00:02)

http://www.superknjizara.hr/?page=autor&idautor=8216

ko voli dobre trilere sa primjesom erotike a sve na dvorovima ,preporučujem....ja oduševljena...sve sam ih pročitala......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

za poslednja dva mjeseca trudnoće sam pročitala 49 knjiga....sva sreča pa sam bila učlanjena u biblioteku......[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: knjiga za citati-preporucite (23.10.2013 0:15:21)

http://www.knjiga.ba/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/slike/knjiga_mojih_zivota.jpg

odlicna

bebaa -> RE: knjiga za citati-preporucite (24.10.2013 0:13:55)

http://www.knjizare-vulkan.rs/HITLEROVA-VIOLINA-1876

odlična.....[sm=smiley20.gif]

Super Beba -> RE: knjiga za citati-preporucite (24.10.2013 10:33:15)

Ko voli južnoameričku književnost, toplo preporučujem:

Mario Vargas Llosa: Avanture nevaljale djevojcice

dafri -> RE: knjiga za citati-preporucite (5.11.2013 23:04:47)

Solomonova pjesma-Toni Morrison

bebaa -> RE: knjiga za citati-preporucite (12.11.2013 8:47:50)

http://www.knjizara.com/knjige/knjiga/116718_Jesenji+most_ISBN:86-331-3070-X

divna knjiga...........nije baš za slabe živce........traži duboku koncentraciju...........[sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: knjiga za citati-preporucite (12.11.2013 23:31:02)

INFERNO, Dan Brown[sm=smiley20.gif]

salmy -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 20:40:40)

Uzeh Hiljadu cudesnih sunaca[sm=smiley13.gif] razocarah se,totalno mi bezveze..nikako mi ne ida citanje...a puno ste je hvalile..

chantal -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 20:48:16)

Salmy,nešto je to do tebe [sm=smiley4.gif] meni je ta čak bolja od Lovca...

salmy -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 20:57:35)

IZVORNA PORUKA: chantal

Salmy,nešto je to do tebe [sm=smiley4.gif] meni je ta čak bolja od Lovca...

Vjerovatno je...nikako mi ne lezi

MicoTico -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 21:04:39)

IZVORNA PORUKA: salmy

Uzeh Hiljadu cudesnih sunaca[sm=smiley13.gif] razocarah se,totalno mi bezveze..nikako mi ne ida citanje...a puno ste je hvalile..

Meni je to divna knjiga, i jako potresna.

teacher75 -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 21:14:41)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

svasta, ti si prva osoba k0joj se ne svidja, meni je to jedna od najdrazih knjiga kao i pisac

salmy -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 21:29:48)

IZVORNA PORUKA: teacher75

svasta, ti si prva osoba k0joj se ne svidja, meni je to jedna od najdrazih knjiga kao i pisac

E sad cete me nagovoriti da nastavim citanje...Meni na prvu kad se ne dopadne ja ne citam dalje..samo je vratim u bibilioteku i uzemm drugu

teacher75 -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 21:38:33)

E sad cete me nagovoriti da nastavim citanje...Meni na prvu kad se ne dopadne ja ne citam dalje..samo je vratim u bibilioteku i uzemm drugu

procitaj do kraja pa nam onda javi utiske[sm=smiley1.gif]

madam x -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (17.11.2013 21:41:30)

Nastavi, divna knjiga...potresna jako

aazra -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 0:02:13)

Je li neka od vas čitala mozda Elif Shafak "Četrdeset pravila ljubavi", ne mogu da je nabavim u e -izdanju a ne zna,m da li je dovoljno interesantna da bi je kupila [sm=smiley13.gif]?

Lejla Ka -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 11:19:55)

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

MicoTico -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 11:22:33)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

Ma imaš one laganice od Susan Elizabeth Phillips, sve su na taj fol. I sve imaju happy end[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nema sad s posla nijednu, ali mogu ti večeras poslati ako hoćeš, samo mi mail pošalji na pp.

Lejla Ka -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 11:26:25)

Treba mi u tvrdo, da ponesem u posjetu.

Latinka -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 11:59:21)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba daubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

Ja sam trenutno u takvom raspolozenju i drzim se Nore Roberts

Lejla Ka -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (19.11.2013 12:16:27)

Našla neku Juliju Garwood, nešto Škotska, srednji vijek, naki gorštaci i nekakve kvazi tajne hahahahaha

salmy -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (22.11.2013 12:17:52)

procitaj do kraja pa nam onda javi utiske[sm=smiley1.gif]

Procitah je [sm=smiley13.gif] tuzna je i previse za mene...nisam ocekivala ovakav kraj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>