Hanady RR -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (28.11.2013 23:46:37)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Latinka IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: salmy Volim u startu kad mi sjedne..ova nije,ali sam eto da vidim bit svega nastavila i nije me odusevila..samo se shebala Uzecu Nuru Bazdulj "ljubav je sihiribaZ" seki kaze da je super...inace sam cula da njene knjige otkidaju divna knjiga ali isto jako tuzna posebno za nekoga ko je proveo rat ovdje[sm=smiley13.gif]mada mi se ne moze mjeriti sa hosseinijem[sm=smiley1.gif] Mislim da sam vec pisala o ovoj knjizi ovdje i mozda se ponavljam: knjiga jest dobra, ali je mene toliko vratila u ratno vrijeme da sam vise od 3 mjeseca provela s mislima o ratu i ponovo prezivljavajuci sve one ratne dane Pocela sam je citati..istina ratna tematika ali je podnosljivo vidjeces na kraju[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Uvijek si bio moj sihirbaz,babo.Tvoja ruka odnijela je bol Ostala je neka tuga koja vise ne boli Sve je samo harmonija i sazvucje i savsren sklad sve moje brige su nestale i sva moja strahovanja, Samo mi ne pustaj ruku... I nece iza mene ostati balav trag,kao iza puza, zar ne babo?[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ljubav je sihirbaz. Pokreće život i u život vraća. Liječi, krijepi, oplemenjuje. Sve boli, jade, tuge, gorčine potire, ne zna za prepreke. Ne priznaje zakone, norme, regule. Jedino je ona moćna, moćnija i od vremena i od smrti[sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|