klemzi -> RE: knjiga za citati-preporucite (10.8.2013 22:31:39)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: Super Beba Karim Zaimović - "Tajna džema od maline" [sm=smiley20.gif][sm=smiley32.gif] Kad sam završila sa knjigom, samo sam pomislila - Bože moj, koliko je ovaj momak imao za ponudit..šta bi bilo kad bi bilo...Priče su me baš oduševile, način pisanja, količina mašte, povezivanje svega u jednu odličnu i zanimljivu cjelinu...Mislim da ga je i leona preporučila nekada... Imam ovu u kućnoj biblioteci, nisam je još čitala, baš sam sinoć razgledala koje bih na more ponijela....preporučuješ li mi ovu? ako je tužno, teže ya čitati, ne bih....treba mi nešto laganije, intrigantno, zanimljivo, i tako...[sm=smiley1.gif] Meni je knjiga odlična..Nije tužna, naprotiv, veoma interesantna..E sad, ne znam da li voliš ovaj tip knjige, jer se radi o zbrci pripovjedaka/priča koje su mix fikcije i historije..Knjiga je objavljena posthumno, nezavršena...nastala u ratu... http://www.najboljeknjige.com/content/knjiga.aspx?BookID=1120&tab=2 Tajnu džema od malina bi svi trebali pročitati [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|