aazra -> RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE (1.10.2014 13:23:50)
|
IZVORNA PORUKA: Latinka A, ovdje niko nista ne pise [sm=smiley1.gif] U posljednje vrijeme, ono sto sam procitala a vrijedno je spomena jeste Bjekstvo - A.Munro, Mirni dani u Miksing Partu - Erlend Lu, Ja i ti - Nikolo Amaniti. Preporučujem ih dalje Ono na čemu sam zapela i nakraju odustala jesu Nepodnošljiva lakoća postojanja - Milan Kundera i Otmjenost ježa - Mjuriel Barberi. Ne ponosim se time jer su obje hvaljene i smatraju se remek djelima, pogotovo prva, ali džaba - nisu mi legle. Sad sam krenula sa čitanjem Vilin konjic u ćilibaru - Diana Gabaldon, II dio serijala Outlander. Dobro da znam, da je ne pokušavam čitati iako je imam u originalu...teško je u današnje vrijeme čitati obimne romane s puno opisa, o klasicima da ne govorim... Za ljubitelje trilera preporučujem sve od norveškog pisca Joa Nesba...a ja sam nedavno završila s čitanjem priče o Kleopatrinoj kćerci Seleni...inače, Kleopatra mi nikad nije djelovala fascinantno, sad kad znam da je ostavila djecu na cjedilu, a ona se galantno izvukla, cini mi se jos gorom [sm=smiley36.gif] Ako koga zanima, knjiga se zove "Lotos s Nila" [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|