Mirkica -> RE: Kako zovete svekrvu i svekra? (27.6.2012 16:47:03)
|
IZVORNA PORUKA: Bihter Bebica 11...hvala ti na savjetu...Pokusala sam i to..dobila kritike od zaove,od njih itd...ne ide uostalom osjecam se pokvareno, kao da lazem samu sebe..Ipak smatram da sam osoba od rjeci..Ako sam rekla da cu ih tako zvati,tako neka bude...Ocito sam citajuci ove komentare ovdje sama sebi kriva..U redu,nosit cu se i s tim,nije problem..Mislila sam vam samo svima ispricati da kod nekih familija i nije tako krasno pa da mozda na mom primjeru ili greski nesto i za sebe naucite ali ocito sam samo uspjela sviju ovdje naljutiti[sm=smiley19.gif] Nema veze... cemu prica cemu tema , nisi naljutila ti mene niti me mozes naljutiti i ne znam te, nego pricas jedno pa drugo , muz kriv izdao te pa odjednom ljubav tvog zivota. MA pusti misli na sebe, ako enma promejne pomiri se s tim i kvita. JA svoje zovem mam i babo , svekre svekrvo, djede nano , nekad nikako , kako mi je cejf , nikad mi niko niej rekao kako da ih zovem , sama sam odlucila , cak je mm niej bio za da im se obratim sa mama i babo , ali za mene je to bilo NORMALNOOO , i nista cudno i neobicno.
|
|
|
|