Bebica11 -> RE: Kako zovete svekrvu i svekra? (27.6.2012 14:58:21)
|
OMG Evo jos jedne ludace, neodgojene, bez stava i sl, koje jos epitete dodjeljujete nama koje zovemo svekra, svekrvu mamom i babom???[sm=zmeden.gif] btw ja zovem i cijelu familiju muzevu onako kako ih on zove,.... tetka, amidza, dajdza itd itd zaovu-seko i sl. i NE nije me niko natjerao vec iskrena da budem bilo mi je milo kad je od tetica zena (dok sam jos bila cura) moju mamu zovnula tetka, zvucalo mi milo, prisno i onda sam i ja tako pocela zvati rodbinu od mm[sm=smiley1.gif] s tim da to nije pod moranjem, svekrvu zovnem i imenom, i zaovu, a tetke uglavnom "tetka", ko kad ih ima hejbet a cudna im imena i danas dan mi se jezik saplice kod pojedinih imena[sm=smiley36.gif] a i mm moju mamu zove mama...nekad me zbuni kad pita "jel zvala mama"[sm=jezicek.gif] pitam -koja? hehe mozda komplikujemo al to je nas stav i nase pravo a mm nije ni mulac ni kreten(kako vidim epitete u prethodnim postovima) niti su njegovi bezobrazni, mislim odnosno cak cu vam i ovo reci "hvala Bogu pa je to najveci "bezobrazluk" roditelja mm" jer ja ljude vidim 2 put u mjesecu ako nam ne pomognu ne odmognu nam, a nemam nikakav problem da im ucinim zadovoljstvo da ih zovnem tako, jer zadovoljstvo je obostrano hvala Bogu[sm=smiley14.gif]
|
|
|
|