Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma da se meni bi najesti...boli me briga kolika sam... nego sam stalno gladna a nemogu nista smisliti, osim paprika sa kajmakom ali onih malo ljucih mmmmm
Evo da vas malo utjesim. Ja u trudnoci dobila 26 kg a sad godinu dana poslije izgubila 31 kg. Jeste da mi stomak ima viska koze i ne znam da li ce ikad biti kao prije ali smrsati se moze. Dojenje i trka za djetetom kad tek prohoda cini svoje.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
evo ja k'o padobranac upadam na ovu temu... ja sam se u trudnoci udebljala oko 20-tak kg, mozda i vise, i evo tri mejseca poslije poroda sam skinula sve... nisam nista vjezbala, niti se posebno pazila- iako mi je bebica u pocetku imala grceve, pa neku hranu nisam smjela i ne smijem ni sada da jedem, buduci da je dojim... zato no sikiriki koliko ste se udebljale... kad bebica dodje, odose sve kilice
draga tukice, nisi jedini padobranac, i ja sam se udebljala 20 kg, a mozda i koji kg vise u trudnoci, i evo sad skoro 2 mj poslije poroda imam jos 5-6 viska, do kilaze prije trudnoce...ja sam prezadovoljna
Ovih 500g varira svaki dan,sve ovisi koliko su mi noge otecene,kao buhtlice su vec,mislim da je prerano,al sta mogu... Japanke su mi jedina udobna obuca..
29+4 13kg...mislim da je vec previse ali uopste puno ne jedem ...cak i pazim da slatkise ne trpam u sebe... ni ne primjeti se puno na meni..sa 58 na 71kg... samo mi pupo puno narastao, eh sad..dr kaze da imam malo povisenu kol plodne vode..a i oticem poprilicno pa kontam da nije to.. ma bitno mi je samo da beba bude ok a ja cu kile skinuti abd..
meni termin istice za 6 dana a dobila sam ukupno 6 kg... stim da sam na pocetku izgubila 4 kg i sad tezim samo dvije kile vise nego prije trudnoce.....jer mi je trebalo vremena da vratim te 4 izgubljene a ove dvije sam dobila krajem trudnoce....a gotovo cijelu trudnocu sam povracala, ispocetka ono zbog trudnoce a u zadnje vrijeme ubi me zgaravica i dok ne povratim ne prolazi....
zene pa vi ste super...ja nisam povracala niti jednom otkako sam zatrudnila..jest me malo gastritis zezao u prva 2 mj al i to je proslo...kile sam pocela dobijati tek u 5-om mj i za kratko vrijeme puno navukla..nadam se da necu jos puno...kazu da su ova 2 zadnja mj najgora pa da vidimo..da mi je samo da ne predje 16-17kg
I ja sam isto do 5-og bila super,samo 2-2,5 kg,a onda u 5-om brzinom svjetlosti nabrala ovih 5 kg,al sve zbog mirovanja,iako ne jedem puno,čak se i puno zdravije hranim.E sad gazim kroz 6.mjesec,pa vidjecemo dalje...Ipak bitno mi je da je sve otislo u tibu,a i puna sam plodne vode i oticem.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.