|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
23.6.2011 9:38:57   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

30+0

+8kg

32+0
+10.5kg!!!!

PRE-STR-ŠNO! Pura i zelenje do kraja trudnoće.

34+0
+11kg user posted image

36+0
+11.5kg user posted image

Skolski primjer trudnice.Kad rodis nece ti nista ostati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1801
23.6.2011 9:46:07   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: animagical

ja jedem onaj integralni hljeb iz aspeka, onaj u tvrdim kriskicamauser posted image i nema hljeba, krompira, riza...niceg takvog iza 7 navece...ako ogladnim pojedem supu, puru, vocni jogurt, neko kuhano meso ili piletinu s rostilja, salatu...ma ljeto je...ima svasta od povrca i vocauser posted image ne secerim vise kafu kao prije....eto, to me odrzalo na +1kg za zadnjih 5 sedmicauser posted image  

A jedes li ovo u toku dana??? Ja sam bas zabrinuta,stvarno ne jedem puno,doruckujem oko 11 i veceram oko 7,u medjuvremenu jedem samo voce i povrce,slatkisa vrlo malo,prije trudnoce sam ih jela tri puta vise i nisam se debljala.Stvarno ne znam zasto se debljam ovoliko,ne smijem ni stati na vagu.user posted image

Ja kao i Hannica, samo što je kod mene jedna beba. 20-ta sedmica +8 kg user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1802
23.6.2011 9:54:23   
Skvo RR
29+4

8 kg

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1803
23.6.2011 9:55:14   
Hannica
Ja mislim da sam bolja od tebe.user posted image Ne smijem se izvagati,ali ako nisam do sada +10 kg onda ne valja,a mm kaze da sam i vise.
Necu da se vagam,kad bi stala na vagu ne bih spavala 3 dana od muke,ovako zivim u blazenom neznanju.user posted image
Sta ja mogu kad se lijepe kilice,normalno jedem,necu vala gladna biti,ne pada mi na pamet.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1804
23.6.2011 9:55:19   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica

30+0

+8kg

32+0
+10.5kg!!!!

PRE-STR-ŠNO! Pura i zelenje do kraja trudnoće.

34+0
+11kg user posted image

36+0
+11.5kg user posted image

Skolski primjer trudnice.Kad rodis nece ti nista ostati.user posted image

Ja bih da mi sise ostanu ako je moguće user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1805
23.6.2011 12:13:23   
Nađaa
meni se kile ljepe u zadnje vrijeme...imam osjecaj da sedmicno dobijem jednu kilu!
ne znam ni racunati te sedmice tako da nisam ni sigurna koliko je sad sedmica...
po mojoj procjeni je 15+1 = 3 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1806
23.6.2011 16:57:21   
animagical
pisu ti sedmice na tickeru 14+2user posted image ako si dobro unijela datum posljednje menstruacije to ti je to...i svake  sedmice dodas sedmicu viseuser posted image

ja upravo s vage...29+0 i +8kguser posted image me happy

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 1807
24.6.2011 13:56:28   
Gift

pisu ti sedmice na tickeru 14+2user posted image ako si dobro unijela datum posljednje menstruacije to ti je to...i svake  sedmice dodas sedmicu viseuser posted image

blago tebi..
ja 21 + 8 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1808
24.6.2011 14:05:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

blago tebi..
ja 21 + 8 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

ispravka blago meni na puriuser posted image user posted image user posted image a busila sam i ja kasiku...nije sala svekrvu i mamu imati a ne biti debela trudnicauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1809
24.6.2011 14:11:16   
Gift
ispravka blago tebi na karakteru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1810
24.6.2011 14:29:19   
Selma.A.M
Ja svoje kile nesmijem napisati  inače će me zdrmati šta kad vidim koliko je okruglo user posted image  ali da vas nebi držala baš u neznanju mogu reći samo da je više od 13 kg user posted image  

Znači 

34 nedelja- u plusu malo više od 13 kg a manje od 17 kg  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1811
24.6.2011 14:33:04   
MaminaBeba
E žene evo vam utjeha. Ja sam u devetom mjesecu bila +33 kg! Nevjerovatno, bila sam baš big mama... Ali evo imam bebu od 10 mjeseci, i ponovo sam na svojoj kilaži od 60 kg, vratila sam je kad je mom sinu bilo 6 mjeseci. Nisam vježbala, nisam išla na kojekakve fitnese, provjereno ću vam reći DOJENJE topi sve kg, ma koliko jedete i nakon trudnoće, to je bar moje iskustvo.

*07.08.2010*
Mamin i tatin princ, blagoslov, život!

*16.03.2013*
Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1812
24.6.2011 14:36:21   
Gift
ja ne znam Selma gdje su tebi te kile otisle, ti meni super izgledas...

Neposredna veza do poruke: 1813
24.6.2011 14:39:20   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

E žene evo vam utjeha. Ja sam u devetom mjesecu bila +33 kg! Nevjerovatno, bila sam baš big mama... Ali evo imam bebu od 10 mjeseci, i ponovo sam na svojoj kilaži od 60 kg, vratila sam je kad je mom sinu bilo 6 mjeseci. Nisam vježbala, nisam išla na kojekakve fitnese, provjereno ću vam reći DOJENJE topi sve kg, ma koliko jedete i nakon trudnoće, to je bar moje iskustvo.

Ej maminabeba super primjer ovim fit trudnicama user posted image  ja sam u prvoj trudnoći dobila okruglo 25 kg a a bila sam se zarekla da neću i u ovoj trudnoći se toliko baš opustit ali nevrijedi jedno su riječi a drugo djela (čak se i rimuje sa "jela" ) user posted image  Elem i ja sam se brzo nakon prvog porođaja vratila na svojih 60 kg što i sad naravno očekujem  zahvaljujući mom ubrzanom metabolizmu samo kad nisam u trudničkom stanju user posted image

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1814
24.6.2011 14:41:39   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

ja ne znam Selma gdje su tebi te kile otisle, ti meni super izgledas...

Ma čini mi se da je sve u zadnjici i stomaku jer samo je to dvoje se popunilo ovo ostalo stoji -kako stoji user posted image  ali zato se zadnjica vuče zamnom to vidim u izlozima ja odem naprijed a stražnja strana  trči da me stigne user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1815
26.6.2011 21:53:28   
entinte
ženeee evo mene i na ovoj temi, malac spava pa imam malo vremena za piskaranje user posted image  porodila se prije 2,5 mj. U trudnoci sam dobila 27 kg. Pošto sam rodila na CR ostala sam 5 dana u bolnici i po izlasku iz bolnice sam imala -8 pa za par dana - 5 i tako je bilo do prije desetak dana jer sam se odlucila na dijetu jer ne dojim. Sada imam +10 u odnosu na kilazu prije trudnoce. Eto polako se topi hB. Ne jedem poslije 18:00 i svaki dan setam sa svojim sincicem user posted image  Nadam se da cu uskoro skresati i ovih 10 kg user posted image  kile se tope kako god samo treba malo povesti racuna o ishrani user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 1816
27.6.2011 21:09:57   
Bebica11
evo danas sam 16 plus 1

i u plusu sam 4-4,5kguser posted image od pocetka, al posto moram dosta mirovati(LEZATI) nije ni cudo, a i zadnjih 10 dana bila sam kod sveki na selu, svaki dan KAJMAK (domaci masni kojem ne mogu odolitiuser posted image ), sir, meso, pita ova ona ...svakih 4h sam jela, jednostavno gladnauser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1817
28.6.2011 9:05:16   
palachinken
36+4

+12 kg

U to ime odoh pojest kazan čokolina user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1818
28.6.2011 9:10:17   
Sensia

36+4

+12 kg

U to ime odoh pojest kazan čokolina user posted image

extra, skolski user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka cast, a kolika je bebica?

al eto ne bi bilo na odmet uslikat vagu a pored vage 2. str. danasnjeg avaza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1819
28.6.2011 9:19:04   
palachinken
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Đaba ti današnja vaga, kad nisam uslikala početnu kilažu. user posted image

A veze nemam kolika je bebica po kilogramima, to mi nikad nije rekao, zadnji put je bio krupan po mjerama, ljubi majka svog glavonju.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1820
28.6.2011 9:20:33   
Nina_Lana
ja sam sad 13+3 i jos uvijek stojim na istoj kilazi vec 3-4 sedmice user posted image user posted image user posted image + 3, mislila sam da ce se lijepit i nije mi jasno kako jer stvarno jedem puno, samo mi stomak i zadnjica raste...
A o skidanju tih trudnickih kg ne brinem, vec sam pisala ranije o mojih +20 kg u prvoj trudnoci, a skinula 30 u kratkom vremenu..
Evo za primjer moja jetrva koja se u prvoj trudnoci udebljala 50 kg, a u drugoj 40 kg user posted image user posted image user posted image user posted image , imala je oko 130 kg kad je drugo dijete rodila, evo je danas ima kao i ja 60 kg....stvar je sve volje i malo odricanja..
ovo sam navela samo da se utjese one koje misle da nece nikad biti kao prije trudnoceuser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1821
28.6.2011 9:23:37   
palachinken
Ja sam pravo seljacki navukla viška 5 kila prije trudnoće, zahvaljujuci talijanskoj kuhinji, tako da ću ja svakako na onu temu Mršajmo zajedno poslije trudnoće.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1822
28.6.2011 9:24:36   
veeseelaa
stvar je sve volje i malo odricanja..

slažem se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1823
28.6.2011 10:34:42   
emma.L
Ma naravno da ćemo se riješiti kila nakon poroda uz malo dobre volje. Ja sam 15 skinula u roku od 4 mjeseca uz dojenje i normalnu ishranu.

Ali je problem te kile nositi u trudnoći, porod je lakši kad nemaš baš 100 kg, noge i leđa manje trpe, a sigurno i beba u pupi. Mada sam ja sinoć pokleknula i jela, jela, jela. Od ručka, preko 100 kila voća, kruha i margarina s nogu, da bi uzela na kraju smoki i završila večer probajući wok koji smo spremali za danas user posted image .   

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1824
29.6.2011 10:52:15   
nicaze
22+6

+5 kg

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *