Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
najgore je kad se koza previse razvuce kad se debljamo, pa onda i kad smrsamo koza ostale labava sutra vaganje pa javim svoje stanje mada 2 noci za redom onaj Quatro sladoled slistim dok kazes keks mm me samo blijedo gleda i klima glavom
mjesec od poroda ostalo mi jos sedam kila viska...bilo ih je 20...polako gura se nisam nehepi..ali nekako puno me manje briga za kile nego sto sam mislila da ce biti...sad me samo fura da beba J. ne place i da mu je dobro :))
Ja kako ne radim samo kontam šta ću pojest'. Dobila sam kilu u dva dana! Ko fol, ne jedem ništa nezdravo, ali stučem tovar voća. Kad se sjetim kako sam disciplinovana bila prvih 4 mjeseca, a sad ko da sam iz gladi pobjegla...
Ja kako ne radim samo kontam šta ću pojest'. Dobila sam kilu u dva dana! Ko fol, ne jedem ništa nezdravo, ali stučem tovar voća. Kad se sjetim kako sam disciplinovana bila prvih 4 mjeseca, a sad ko da sam iz gladi pobjegla...
sto je meni ovo poznato cuvala se do 5 mjeseca i odjednom sve kocnice popustile...
sto je meni ovo poznato cuvala se do 5 mjeseca i odjednom sve kocnice popustile...
Isto dobro ja sam izdržala do ulaska u šesti i odjednom 2kg u plusu,pa 1.5 u plusu dok nisam sad u 8 mjesecu za tri nedelje dobila +3 kg e sad sam opet na kočnici (ono voda,pomalo hljeba,više povrća,voća itd )
Eh,i ja se napokon izvagala. 20+6 + 10 kg. masAllah. Trebala bi napravit anketu koliko ste se udebljale,pobjedila bi 100%. Sreca moja pa sam prije bila mrasava,sad imam 65,okruglo. Ali moram se pohvaliti da sam malo zakocila s debljanjem,mislim da u posljednje sedmicu-dvije nisam nista dobila.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Po doktoru sam se udebljala ukupno 13 kila, ali on me vagao naveče. Ujutru je bilo +12.5 hihihi S ovim smo završili stajanje na vagu u ovoj trudnoći, svečano se odjavljujem s ove teme
isto tako pa mi je doktor naredio strogu dijetu
sad sam 25. sedmica i imam +6,5. da mi je da nastavim nekim normnalnim tempom. bila bih prezadovoljna. u prvoj trudnoci sam se udebljala ko
Po doktoru sam se udebljala ukupno 13 kila, ali on me vagao naveče. Ujutru je bilo +12.5 hihihi S ovim smo završili stajanje na vagu u ovoj trudnoći, svečano se odjavljujem s ove teme
nemoj se ti jos odjavljivat ja sam se u zadnjoj sedmici udebljala 1kg
nemoj se ti jos odjavljivat ja sam se u zadnjoj sedmici udebljala 1kg
svaka cast
Ja zadnje dvije nedelje trudnoće se nisam ni vagala a sigurno sam dobila još dodatni 3 kg ali ja se vodim da sam imala 19 kg a garant je neupisanih 23 kg A tako ću i ovaj put još sutra se izvagam i dosta od mene
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.