Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ehhh i ja cu ovako nekakooo... u 32-goj sam bila na +12....tu je to taman sam pomislila da sam jedina koja je dobila dvocifreni broj kila
Ma imam ja još sedam dana da dobijem makar još kilu-dvije ne brinem ja taman,šta je za nas i dvadeset kila da dobijemo
ma sitnica ma ne sikiraj se...meni strina prica...rodila 2 curice sa razmakom od 2 god dana...i u obje trudnoce dobila po 30kg....spadnu kile sad pa sad...kroz godinu cini mi se vratila svoju kilazu...ali jest ih dugo dojila....no sikiriki
Ma kad sam skinula 25 kila u zimskom periodu (ono pite,hljebovi lepine ) nakon što sam rodila malca mislim da ću uspjeti i ovaj put ........A za dojenje si upravu,uveliko pomaže skidanju kilica, ja sam A dojila 13 mjeseci i provjeren recept,normalnu uz laganu a zdravu ishranu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Ja sam na porod otisla sa umjerenih +14. Poslije poroda izgubila 9 kila i napokon ugledala svoje zglobove A ovaj mali švrle dobiva oko 70-100gr dnevno i sve ih izvuče iz moje sike, tako da ce i ovih 5kg viška da ode dojenjem
Ja sam na porod otisla sa umjerenih +14. Poslije poroda izgubila 9 kila i napokon ugledala svoje zglobove A ovaj mali švrle dobiva oko 70-100gr dnevno i sve ih izvuče iz moje sike, tako da ce i ovih 5kg viška da ode dojenjem
super
da samo i ja uspostavim dojenje aBd jer imam malo uvucene bradavice, al nadam se da cu uspjeti aBd
Hvala Sensia na utješnim riječima , ali valja meni danas pred mog dr. stati (koji je Palachinken rekao na dan poroda da je puno dobila - 13 kg), pa ti sad vidi.......kad se čovjek šokira.....moraću mu vode preko mašica davati
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2011 16:36:32 >
Ti njemu samo tutni ovu tabelicu pod nos i reci evonaucnici dokazali kako je ispravno i reci ja evo sad sa rucka, pojela pola kile tikvenice i popila polalitre jogurta, ama mora ti kilu skinuti pa kako god
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2011 16:37:30 >
Meni ova dr svaki put kaze: sta je to ? nigdje sisa, nigdje stome...... a MM klima glavom potvrdno. i redovno mi skine poal kile kad se vagam "zbog odjece i papuca"
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.