Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni ova dr svaki put kaze: sta je to ? nigdje sisa, nigdje stome...... a MM klima glavom potvrdno. i redovno mi skine poal kile kad se vagam "zbog odjece i papuca"
meni je skinula kilu zbog odjece jer sam pokrivena , doduse taj dan sam popila litar jogurta i najela se pite i otisla na pregled...zaboravila na vaganje , a kad je vidjela moju tuznu facu dok govorim svoje kile skinula mi kilu
Drage moje, ne mogu da pronađem temu ovdje pa vas pitam tu. Mozete li mi pomoci sa informacijom gdje u Sarajevu mogu kupiti trudnicku odjecu? Hvala vam unaprijed
Sad me napadaju faze slatka, grickalica i sl, sve što pojedem kiselina me muči u grlu, pa non stop žvnjam sve pred sobom, ne bi li prestalo, ali nikako.
30+0 = 11 kg u plusu Sto vise mislim o kilama vise se lijepe... Stvarno moram povuci rucnu.
Jelo kraljice daj mi Anu na cuvanje par dana . Zeno ti ces biti u minusu kad se porodis
Ciciban , sad ce to stati
Evo bas sam vidjela na ovoj tabelici da se od 20 do 30 nedlje dobija po 1 kg svake 2 sedmice i onda to stane... Ti si izasla iz kriznog perioda a ja pokusavam imam jos 15 dana al apetit mi je masala uh jos Ramazan pa kako odoliti mirodjijama raznim
30+0 = 11 kg u plusu Sto vise mislim o kilama vise se lijepe... Stvarno moram povuci rucnu.
Jelo kraljice daj mi Anu na cuvanje par dana . Zeno ti ces biti u minusu kad se porodis
Evo bas sam vidjela na ovoj tabelici da se od 20 do 30 nedlje dobija po 1 kg svake 2 sedmice i onda to stane... Ti si izasla iz kriznog perioda a ja pokusavam imam jos 15 dana al apetit mi je masala uh jos Ramazan pa kako odoliti mirodjijama raznim
ooo Boze, nadam se da nije istina to za 15 dana i 1kg ja tek zagazila
gift na kojoj si ti dijeti dobro se drzis za umirovljenicu poput mene
ne mozemo se porediti mi koje lezimo i ove sto se mogu kretati
gift na kojoj si ti dijeti dobro se drzis za umirovljenicu poput mene
ne mozemo se porediti mi koje lezimo i ove sto se mogu kretati
ni na kojoj jedem ko da mi je svaki dan zadnji, pa bona + 10 kg, a ja niska, uvijek pazila na kile, izbjegavala slatko, hljeb, a sad...metem... a u pravu si da hodamo ne samo da se ne bi sve atomatski lijepilo nego ne bi imala kad ovoliko jesti
ni na kojoj jedem ko da mi je svaki dan zadnji, pa bona + 10 kg, a ja niska, uvijek pazila na kile, izbjegavala slatko, hljeb, a sad...metem... a u pravu si da hodamo ne samo da se ne bi sve atomatski lijepilo nego ne bi imala kad ovoliko jesti
HAHAHAHAHAHAHAH
kraljice
evo ja pronalazim recepte za niskokaloricnu hranu, al ovo mi je gore, ovako sam stalno gladna, jel do dijete il do sedmica???
A sto ona mene tjesi...dusa Meni su kg zadnje 3-4 sedmice podivljali.. Mislim da dobijam po 1 kg sedmicno..Ali eto nadam se da ce stati... Ja ne moram da mirujem,ali vala da negdje hodam i ne bas..Tako da vjerovatno ima i do toga..Sad cu motore u g da ugradim
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
26+2 i 9 kg do sada.Sutra aBd na kontrolu i vec zamisljam kako ce me dr.kritikovati. Do 21.sedmice sam dobila samo 2,5 kg,pa onda za 15 dana naglo 5 kg, zatim malo pauzice i jos 2 se zalijepile.Sad variram izmedju 77 i 77,5.Najgore je od svega sto moram mirovati,automatski i problemi sa stolicom dolaze...
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.