|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
28.7.2011 15:39:05   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

E stvarno svaki dr i svaka zenica za sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni ova dr svaki put kaze: sta je to ? nigdje sisa, nigdje stome...... a MM klima glavom potvrdno. i redovno mi skine poal kile kad se vagam "zbog odjece i papuca"

meni je skinula kilu zbog odjece jer sam pokrivenauser posted image , doduse taj dan sam popila litar jogurta i najela se pite i otisla na pregled...zaboravila na vaganjeuser posted image , a kad je vidjela moju tuznu facu dok govorim svoje kile skinula mi kiluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1901
29.7.2011 16:22:43   
Selminja
25+6 = 7kg  katastrofa!
Vidjet cemo sljedeci mjesec stanje, izbacila sam slatko, masno i jelo poslije 6 navecer, osim voca naravno, to navecer metem.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1902
30.7.2011 11:28:05   
Silver
IZVORNA PORUKA: Silver

IZVORNA PORUKA: Silver

11+5

-2kg

medjutim vidim od prenatala raste apetiti....user posted image  situacija ce se promjeniti...uskoro...

13+6
-3kg.

prenatal - zdravo ! imam osjecaj jos manje jedem od njega :((

17 +0

i dalje - 3kg... ali sad makar jedem i nema mucnina vise...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1903
30.7.2011 14:21:47   
Semica
od predzadnjeg pregleda 4.7. do zadnjeg 25.7. nisam grama dobila...i dalje sam na +12kg sa 34+1..

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1904
1.8.2011 18:18:05   
Skvo RR
35+1

13.5 kg...

Dobila 4 kg za mjesec...uzas...user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1905
1.8.2011 19:02:22   
Bebica11
evo javlja se teska kategorija

21 plus 1

plus 8 kg, naruzena, na dijetiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1906
1.8.2011 23:49:57   
plava72
evo da se i ja pridružim.....do sad smo bili u minusu a sada
sa 23 +5 nabacili smo 2kg user posted image user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1907
1.8.2011 23:57:54   
Anoniman
Ja sam evo deset dana pred porod u plusu 5 kg, srece pa moja dr ne oduzima gardarobu, da jos to oduzme nista mi ne bi ostalo user posted image

(odgovor članu plava72)
  Neposredna veza do poruke: 1908
2.8.2011 0:43:04   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

35+1

13.5 kg...

Dobila 4 kg za mjesec...uzas...user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skvocita, nije užas.  Možda zadržavaš vodu?! Ako da, to se odmah pokaže na vagici. Ali, generalno 13,5 nije užas.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1909
2.8.2011 10:27:09   
barbarita
Drage moje, ne mogu da pronađem temu ovdje pa vas pitam tu.
Mozete li mi pomoci sa informacijom gdje u Sarajevu mogu kupiti
trudnicku odjecu?
Hvala vam unaprijed

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1910
2.8.2011 10:28:48   
Lady26
http://www.ringeraja.ba/forum/m_5012/mpage_10/tm.htm#1000901

Evo izvoli link user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu barbarita)
Neposredna veza do poruke: 1911
2.8.2011 10:46:28   
Đenifer
26+2= 6 kg

Sad me napadaju faze slatka, grickalica i sl, sve što pojedem kiselina me muči u grlu, pa non stop žvnjam sve pred sobom, ne bi li prestalo, ali nikako.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1912
2.8.2011 11:03:56   
Nina_Lana
18+3
+ 5 kg jutros user posted image user posted image user posted image

za 5 nedjelja dobila 2 kguser posted image ni sama ne znam kako, ne jedem nista vise nego prije

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1913
2.8.2011 11:14:54   
ciciban26
Jooooj puno sam se udebljala user posted image user posted image user posted image

30+0 = 11 kg u plusu user posted image user posted image user posted image
Sto vise mislim o kilama vise se lijepe... Stvarno moram povuci rucnu.

Jelo kraljice daj mi Anu na cuvanje par dana user posted image user posted image user posted image . Zeno ti ces biti u minusu kad se porodis

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1914
2.8.2011 13:00:15   
ferguson
22 sedmice - 6 kilograma...valjda nije puno, jer koliko sam procitala tek ce sad poceti ozbiljno debljanje.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1915
2.8.2011 13:09:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jooooj puno sam se udebljala user posted image user posted image user posted image

Jelo kraljice daj mi Anu na cuvanje par dana user posted image user posted image user posted image . Zeno ti ces biti u minusu kad se porodis

Ciciban , sad ce to stati

Evo bas sam vidjela na ovoj tabelici da se od 20 do 30 nedlje dobija po 1 kg svake 2 sedmice i onda to stane... Ti si izasla iz kriznog perioda a ja pokusavam user posted image user posted image user posted image user posted image  imam jos 15 dana al apetit mi je masala uh jos Ramazan pa kako odoliti mirodjijama raznim

Neposredna veza do poruke: 1916
2.8.2011 13:18:41   
Gift
27 punih +10 kg ravno...sad valja rasporediti 3kg u 3 mjesecauser posted image nemoguca misijauser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1917
2.8.2011 13:19:23   
babybee
31+2 .. 8 kg i sve u stomaku,ni grama nigdje drugo .. ja zadovoljna :)user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1918
2.8.2011 16:13:49   
Bebica11

Evo bas sam vidjela na ovoj tabelici da se od 20 do 30 nedlje dobija po 1 kg svake 2 sedmice i onda to stane... Ti si izasla iz kriznog perioda a ja pokusavam user posted image user posted image user posted image user posted image  imam jos 15 dana al apetit mi je masala uh jos Ramazan pa kako odoliti mirodjijama raznim

ooo Boze, nadam se da nije istina to za 15 dana i 1kguser posted image user posted image ja tek zagazilauser posted image

gift na kojoj si ti dijetiuser posted image dobro se drzis za umirovljenicu poput meneuser posted image

ne mozemo se porediti mi koje lezimo i ove sto se mogu kretatiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1919
2.8.2011 16:15:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ferguson

22 sedmice - 6 kilograma...valjda nije puno, jer koliko sam procitala tek ce sad poceti ozbiljno debljanje.

ako se kreces jest puno

jer mene su napali za 8kg a iste sedmice a lezim od prvog dana trudnoce i opet nemaju milostiuser posted image user posted image user posted image

to po doktorima

a po mojoj procjeni-nije ti punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ferguson)
Neposredna veza do poruke: 1920
2.8.2011 17:53:25   
Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

gift na kojoj si ti dijetiuser posted image dobro se drzis za umirovljenicu poput meneuser posted image

ni na kojoj jedem ko da mi je svaki dan zadnji, pa bona + 10 kg, a ja niska, uvijek pazila na kile, izbjegavala slatko, hljeb, a sad...metem...
a u pravu si da hodamo ne samo da se ne bi sve atomatski lijepilo nego ne bi imala kad ovoliko jestiuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1921
2.8.2011 18:21:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ni na kojoj jedem ko da mi je svaki dan zadnji, pa bona + 10 kg, a ja niska, uvijek pazila na kile, izbjegavala slatko, hljeb, a sad...metem...
a u pravu si da hodamo ne samo da se ne bi sve atomatski lijepilo nego ne bi imala kad ovoliko jestiuser posted image user posted image user posted image

HAHAHAHAHAHAHAH

kraljiceuser posted image

evo ja pronalazim recepte za niskokaloricnu hranu, al ovo mi je gore, ovako sam stalno gladna, jel do dijete il do sedmica???user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1922
3.8.2011 8:59:21   
ciciban26

A sto ona mene tjesi...dusa user posted image user posted image user posted image
Meni su kg zadnje 3-4 sedmice podivljali.. Mislim da dobijam po 1 kg sedmicno..Ali eto nadam se da ce stati... Ja ne moram da mirujem,ali vala da negdje hodam i ne bas..Tako da vjerovatno ima i do toga..Sad cu motore u guser posted image da ugradim user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1923
3.8.2011 17:37:40   
Vodolija83
26+2 i 9 kg do sada.Sutra aBd na kontrolu i vec zamisljam kako ce me dr.kritikovati. Do 21.sedmice sam dobila samo 2,5 kg,pa onda za 15 dana naglo 5 kg, zatim malo pauzice i jos 2 se zalijepile.Sad variram izmedju 77 i 77,5.Najgore je od svega sto moram mirovati,automatski i problemi sa stolicom dolaze...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 1924
4.8.2011 15:18:55   
Sonja
evo danas sam se vagala i izdrzala je vagauser posted image

22+4
+3,5 kg
user posted image

s tim da sam u ovih zadnjih 5 sed. dobila 2,5kguser posted image al nije ni cudo sta sam sve jela

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *