Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam se udebljala 20 kg,a trudnocu sam pocela sa normalnom kilazom, evo danas 16 dana nakon poroda nestalo je 11, ja sam zadovoljna, jos 8-9 i super.
samo da pohvalim prednosti dojenja, evo 20 dana poslije poroda, gdje sam dobila 21 kg, tj imala 83 kg, vratila se na staru kilazu, 62 kg, ne primjeti se trudnoca
samo da pohvalim prednosti dojenja, evo 20 dana poslije poroda, gdje sam dobila 21 kg, tj imala 83 kg, vratila se na staru kilazu, 62 kg, ne primjeti se trudnoca
e da se i ja tuspasim ovdje...zatrudnila s 55-56kg, na porod otisla s 75...sedam dana poslije poroda evo me na 64kg...i nadam se da cu uskoro izgubiti i ovih deset viska...dojim li dojim, nisam na dijeti naravno, pa vidjecemo sta ce biti dalje :)) uglavnom nisam nesretna s ovim do sada
ja jedem onaj integralni hljeb iz aspeka, onaj u tvrdim kriskicama i nema hljeba, krompira, riza...niceg takvog iza 7 navece...ako ogladnim pojedem supu, puru, vocni jogurt, neko kuhano meso ili piletinu s rostilja, salatu...ma ljeto je...ima svasta od povrca i voca ne secerim vise kafu kao prije....eto, to me odrzalo na +1kg za zadnjih 5 sedmica
Limunada je dobra za kilažu Ja sve do 7 mjeseca dobijala po 2-3 kile ali sam u 7 mjescu dobila samo 750 gr a zbog limunade (znaju pojedine koliko sam je pila ) ma ja sam se kupala u njoj
Vidjet ću sad u 8 mjescu kolika ću biti (pauzirala sam sa limunadom )
ja sam sad 38. sedmica i stojim na +17, tjesi me jedino to sto ovu klilazu drzim vec 2-3 sedmice, hvala bogu neide vise na gore. Nadam se da ce ovako ostati do kraja.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.