Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 18:10:45
jasmin
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
"Jos si ti mlada, imas vremena za sve" ove rijeci me tako nerviraju, oj Boze moj. Jos kad mi to kaze neko ko ima godinaaaa, ali razmisljanja su mu plica od tinejdzerskih.
I ja na ovo zakolutam ocima...Kao da mi oni daju vrijeme i duljinu zivota.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 17.10.2010 0:08:53
veeseelaa
Nervira me kad mi neko kaze da je odhranio 2-3 djece i nista im ne nedostaje, pa prema tome ta osoba zna sve najbolje. A ja mislim da se sve posljedice i ne vide
da ovo je baš šega kad ti neko kaže a da se posljedice ne vide, vide Boga mi, ja uvijek primjetim taj njihov način othranjivanja kao što su: nesamostalnost djece, neimanje opće kulture (npr korištenje escajga, glasno šlaputanje prilikom jela, srkanje, nered i nedisciplina u svakom smislu te riječi,) npr mucanje koje se nije liječilo na vakat, strašljivost i neodgovornost
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 17.10.2010 0:11:19
veeseelaa
nervira me kad se "moram" smijati već dobro mi poznatom vicu da ne bi uvrijedila onog ko ga priča nervira me što se "moram" nasmijati ko bajagi da je šega na ono "tako je moj dedo pa su ga brzo ukupali" baš istrcan fazon
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 17.10.2010 0:33:04
veeseelaa
tako treba, a kad mi muž kaže odvesću je na čaršiju na ćevape i onda idemo kod Gurde da bušimo uhice ja poludim, eh rekoh kad bi smio, bilo bi poslije hasa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 17.10.2010 0:36:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
tako treba, a kad mi muž kaže odvesću je na čaršiju na ćevape i onda idemo kod Gurde da bušimo uhice ja poludim, eh rekoh kad bi smio, bilo bi poslije hasa
a ja se dogovaram sa sveki kad mm ode na put da odvedemo lanu na busenje al ipak sumnjam da cemo ,ja nemam m za to, bojim se da ce biti frke kad se vrati