Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 27.10.2010 0:04:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lejna_
stavlja ruke u usta, gladna ti je!!!
e ovo me milion puta
a zaista nisam neka cjepidlaka al me iritira strašno kad e koristi izraz ''hin'' umjeto ''ih''....još uvijk ne mogu da skontam kako ne skontaju da je to pogrešno kaže kolegica na poslu: jer sam hin ostavila na stolu. misleći na predmete koji su joj se rasuli.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 27.10.2010 0:13:45
mamma mumi
Mene nervira kad mi se mijesaju u odgoj djeteta, pa trebala bi ovako, ili ja nisam tako, a sto mu ovo ili ono.Ma ja Nervira me kad cujem da govori,NUTO, OTAJ,BUNARIJA( buranija),TUDIKAN. Nervira me kad mi mm familija dodje i pocne govoriti, ma isti otac, i on je tako, ma i beba ce tako ko i otac, uh Mrzim licemjerne osobe,ljude koji su pakosni....Znam reci cete jes ova naka neurozna , ali sta cu kad me puno toga izbacuje iz takta, a najvise kad mi se papak kofrci
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 27.10.2010 0:32:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Mene nervira kad mi se mijesaju u odgoj djeteta, pa trebala bi ovako, ili ja nisam tako, a sto mu ovo ili ono.Ma ja Nervira me kad cujem da govori,NUTO, OTAJ,BUNARIJA( buranija),TUDIKAN. Nervira me kad mi mm familija dodje i pocne govoriti, ma isti otac, i on je tako, ma i beba ce tako ko i otac, uh Mrzim licemjerne osobe,ljude koji su pakosni....Znam reci cete jes ova naka neurozna , ali sta cu kad me puno toga izbacuje iz takta, a najvise kad mi se papak kofrci
Da dodam u rijecnik Sapni se-zakopcaj dugmice, sprati se-podigni hlace i utrpaj podkosulju...Ne diraj dijeta, Ja sam hin pobijedio..Snimi cipele-skini cipele...Ima toga mali vagon ne mogu da se sjetim...Al od najgorih mi je a milion puta sam cula, je: Sprati sehalomate, majka se dere na malo dijete
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 27.10.2010 0:44:23
Anoniman
Marina DK, e ove jos nisam cula , svasta.,a sta joj znaci ta zadnja recenica, ne kontam. Uh mogli bi rijecnik napisati da se bolje razumijemo
Sprati se znaci utrpaj kosilju u hlace ili podigni hlace, a sta znaci halomat, to stvarno ne znam, ali sam to milion puta cula... Sjetit cu se ja ima jos ...Mi smo ovdje u Dk prije zivjeli u centrima crvenog kriza, bilo je naroda iz cijele B&H , svakakvih rijeci
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 27.10.2010 0:46:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Marina DK, e ove jos nisam cula , svasta.,a sta joj znaci ta zadnja recenica, ne kontam. Uh mogli bi rijecnik napisati da se bolje razumijemo
Sprati se znaci utrpaj kosilju u hlace ili podigni hlace, a sta znaci halomat, to stvarno ne znam, ali sam to milion puta cula... Sjetit cu se ja ima jos ...Mi smo ovdje u Dk prije zivjeli u centrima crvenog kriza, bilo je naroda iz cijele B&H , svakakvih rijeci
Podebljano crnim su rijeci a pored je prevod hahhaaha