Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.10.2010 20:17:26
klemzi
Mene nerviraju komentari na fb poput: swatko, vojim, jubim... Jezik nam, polako ali sigurno, propada
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.10.2010 23:33:02
acudesa
IZVORNA PORUKA: acudesa
Mene izbacuje iz takta ljubomora i rijeci (i recenice, naravno) koje odaju istu..recimo: na neciji fakultet, izgled, posao, prijatelje....
ko me bolje poznaje-zna da sam se salila ovim postom..mene ustvari briga kako se ko muci zbog tudjeg uspjeha..."sve ce ti oprostiti-smo uspijeh nece"... Rijec koja mene izbaci iz takta je...D...... (zvanje mog imena po 1 000 000 puta..niko ne zna nista po kuci osim mene...samo pitanja: Gdje je.. Znas li...Daj mi ...)
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 8.10.2010 10:32:15
Idina mama
Nervira me kad mi neko kaze da je odhranio 2-3 djece i nista im ne nedostaje, pa prema tome ta osoba zna sve najbolje. A ja mislim da se sve posljedice i ne vide. Postoje slucajevi da je beba odrasla sama u sumi, pa prema tome i to je u redu. Medjutim, posljedice postoje i vidljive su. Ponekad su posljedice sakrivene i ponekad ni sami ne znamo da su nam to posljedice od pogresaka jos dok smo bili u pelenama. A i ne postoji samo jedan ispravan nacin. Ono sto je meni dobro, ne mora biti drugima i sl.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 8.10.2010 10:35:21
mala86
IZVORNA PORUKA: Yuna
Mene nervira: Samo da ispušim ili samo da ispijem kaficu.
kao nepusaca ovo me bas naljuti uh
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 8.10.2010 10:42:03
bebacha
Nerviram me kad mi neko,a muz najcesce ima obicaj,de smiri se.e pa tad se osjecam ko kakva ludaca,ko da sam neuracunljiva to "smiri se" na mene djeluje ko samar
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 8.10.2010 11:08:25
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: lirio
definitivno kad mi neko kaze :MORAŠ.... e pa ne moram ja nista...
gdje ćeš ovo, tu sam ko luda neki dan mi je (za Božije čudo ) mm rekao nešto u tom stilu, kao da nešto MORAM umalo se ne razvedoh tri dana sam ponavljala onako sama za sebe "čuj moram" mada tu riječ mnogi upotrebljavaju tek onako, jer je kao velika i važna a unaprijed znaju ishod
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 15:51:16
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Idina mama
Nervira me kad mi neko kaze da je odhranio 2-3 djece i nista im ne nedostaje, pa prema tome ta osoba zna sve najbolje. A ja mislim da se sve posljedice i ne vide. Postoje slucajevi da je beba odrasla sama u sumi, pa prema tome i to je u redu. Medjutim, posljedice postoje i vidljive su. Ponekad su posljedice sakrivene i ponekad ni sami ne znamo da su nam to posljedice od pogresaka jos dok smo bili u pelenama. A i ne postoji samo jedan ispravan nacin. Ono sto je meni dobro, ne mora biti drugima i sl.
bas tako potpisujem
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.10.2010 15:54:03 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 15:59:57
vjestica
IZVORNA PORUKA: Yuna
Mene nervira: Samo da ispušim ili samo da ispijem kaficu.
Ma bolan diž se i na posao!
a kod mene suprotno, nervira me kad mi neko pokušava da se pose u ćejf pa u po cigare ili kafe kaže hajmo (ići, raditi i sl) e neću dok ne ispušim i popijem kafu (odnosno sad dok ne popijem kafu, prestala sam pušiti) jedino ako gori, u suprotnom ne ser u ćejf
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 16:01:07
klemzi
Potpisujem od riječi do riječi U ćejf mi ne diraj!!!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 17:22:27
SdZ
"Jos si ti mlada, imas vremena za sve" ove rijeci me tako nerviraju, oj Boze moj. Jos kad mi to kaze neko ko ima godinaaaa, ali razmisljanja su mu plica od tinejdzerskih.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.10.2010 17:26:29
klemzi
IZVORNA PORUKA: amela2208
mene uzasno nervira kad ljudi mijesaju č - ć i dz-dj
Mene nervira ovo kada ljudi dolaze iz mjesta gdje se ove afrikate razlikuju, znači nije im svojstveno.. Međutim, ima dosta krajeva u BiH gdje se ovi glasovi ne razlikuju i tad mi je ok, Bože moj, nije pravilno ali eto.