Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 14:52:45
Hannica
Mrzim kad mi dodje np.svekrva i kaze "Izgleda da ti je gladna beba" i tako svaki put kad dodje.Kao da ja neznam kad trebam nahranit svoje dijete. Uh.... I mrzim kad neko kaze "Sta ti znas zenska glavo" Joj...grizem u takvim trenutcim...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 18:42:47
reallove
e ovako mene izbacuje milion stvari kao npr...jel ti beba gladna,jel mu hladno,a mozda ga treba presvuci,pazi da ne padne(a ja stojim kod njega),on je tebi pospan itd...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 18:55:01
Anoniman
mrzimmmmm puno,toga sve se svodi na recimo,da nije gladan ,zedan pa daj mu caja a djete jeo flasu prije 5min.dje to ima....pa,vruce mu je,pa sad puzi malo malo pa pusti ga nece mu nista biti ,a najmrze od iceg na svjetu mi kad A.place pa sveki dodje pa pita Sta mu je,tad bjesnim ........Jedno Veliko Nista.......
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 19:01:32
aida.
uhhh izgleda da nas sve jedno te isto nervira... skoro E. place i ja znam da je pospan a moja svekrva govori sigurno nema mlijeka pa je gladan, na to ce zaova ma vruuuceeee mu, a ona sva u crnom a dijete samo u bodiju... i ja samo govorim nije, nije... neda mi se prepirat i objasnjavat im... ali kad je stvarno gladan, pa ja kazem gladan je, a moja ce mama ma nije gladan to on onako ojjj zemljo progutaj me, eto odmah se iznervira
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 19:01:39
nikita
Svaki dan slusam o tome kako trebam s dijetetom i samo klimam glavom i po svom... Mene iz takta izbaciva kad postavim pitanje jednoj osobi a ona pilji u mene 15 sek i onda da odgovor , eh sto me to izivcira..
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 23:04:32
anuska08
A jooj ima ih mnogo, kod mm kad mi kaže "opet si neraspoložena" ili "ti meni samo nešto se...š" (kad mu nešto kažem da nije dobro napravio ili nije uopće).. ima toga još!!!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 4.6.2010 23:11:58
Lulu_08
Rijeci koje me izbacuju iz takta su: ......................... Bolje receno: ja gubim svo moguce strpljenje (kao iz pjesmice Medo Brundo - Oskar ... "urla, vice, udara, glava mu se pusi" hihi) a on suti k'o zaliven, i coolira. Ne nervira se, samo kaze "ma da, znam". Hihihih, straaaaaasno!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 11.6.2010 17:15:29
acudesa
Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze
< Poruku je uredio acudesa RR -- 11.6.2010 18:20:18 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 12.6.2010 8:06:27
luna77
IZVORNA PORUKA: reallove
e ovako mene izbacuje milion stvari kao npr...jel ti beba gladna,jel mu hladno,a mozda ga treba presvuci,pazi da ne padne(a ja stojim kod njega),on je tebi pospan itd...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:22:06
Dida79
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
E, vala danas me zena izbaci iz takta skroz. Cuj "kuljeva zena"(trudna) haloooooo
Ja dok sam trudna bila kaze meni jedna zena u supermarketu bila guzva na kasi pustite ovu trbavu zenu da prodje Umalo je nisam puknula onom korpom po glavi
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:32:47
mamaajna
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze
ma u sa ti je tako ljudi daju znacenje rijecima
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:35:25
acudesa
IZVORNA PORUKA: mamaajna
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti dubiozno da se ispadne pametan... živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!! opjevat će oni i te takve
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:36:09
Atarka
Mozda hoce da kazu studiozno, a ne znaju pravu rijec pa im ta dodje slicna .
Mene nervira kad neko ko nema ni truna obrazovanja u svakodnevnom obicnom razgovoru upotrebljava pretenciozne rijeci kao sto su "indolentno", "a pro po" i sl. Najezim se. Smeta mi kad cujem rijec "rozasto", "lilasto"- to nisu boje! Smeta mi kad neko kaze za zenske cizme "cizmice", ali ne od milja nego sto tako govori.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:37:29
mamaajna
IZVORNA PORUKA: mamaajna
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti dubiozno da se ispadne pametan... živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!! opjevat će oni i te takve
jarane dubioza prava
i rijecica ba,kad to cujem pojela bi sama sebe
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:39:55
acudesa
IZVORNA PORUKA: Atarka
Mozda hoce da kazu studiozno, a ne znaju pravu rijec pa im ta dodje slicna .
Mene nervira kad neko ko nema ni truna obrazovanja u svakodnevnom obicnom razgovoru upotrebljava pretenciozne rijeci kao sto su "indolentno", "a pro po" i sl. Najezim se. Smeta mi kad cujem rijec "rozasto", "lilasto"- to nisu boje! Smeta mi kad neko kaze za zenske cizme "cizmice", ali ne od milja nego sto tako govori.
...pa, o tome se radi, ako ne znaš, pričaj kako znaš, ali ima i neobrazovanih samoukih dobrih jezičara, to moraš priznati, ostaneš bez teksta kad čuješ da nemaju nešto plaho škole čini mi se da sam ja maločas na temi obuća, napisala čizmice..ali, ja sam stvarno mislila da su moje malene čizme-čizmice