Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:40:08
Anidae
Ima ih vise ali kazu koja ti uvijek prva padne na pamet jeste u sustini i prva na ljestvici... dakle izraz "sacu" (sad cu, sada cu)... Pa jbg il ustani il reci necu, nego ono sacuuuuuuuuuuuuu pa nikaddddd...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:41:27
acudesa
IZVORNA PORUKA: mamaajna
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze
ma u sa ti je tako ljudi daju znacenje rijecima
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti dubiozno da se ispadne pametan... živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!! opjevat će oni i te takve
jarane dubioza prava
i rijecica ba,kad to cujem pojela bi sama sebe
misliš: đes' ba? a, i to imam običaj, bježim sa ove teme, nešto mi ne ide od ruke čeveras
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:43:44
acudesa
pjesma ide: u jednoj zimskoj noći tam' gdje je visok brijeg... a, moj malac pjeva: u jednoj zimskoj noći tam' ĐE je visok brijeg ...ja se valjam od smijeha...baš smiješno zvuči..al, on pjeva, ne haje
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 22:45:05
Anidae
IZVORNA PORUKA: koka i po
"sad ću"-pa nikad.
"sutra ću"-a famozno sutra nikad doći.
...a dovoljno si pametna da znas da ti je to ustvari drugi izraz za "mrsko mi" il "necu to nikad ni obaviti" (samo sam dovoljno kulturan/kulturna pa necu da se prepirem) Kod mene ti "sacu" znaci pisi propalo
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.7.2010 23:00:28
mamaajna
Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze
ma u sa ti je tako ljudi daju znacenje rijecima
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti dubiozno da se ispadne pametan... živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!! opjevat će oni i te takve
jarane dubioza prava
i rijecica ba,kad to cujem pojela bi sama sebe
misliš: đes' ba? a, i to imam običaj, bježim sa ove teme, nešto mi ne ide od ruke čeveras
ma ima ona od izeta gegaja,dzesi ba sarajlija a on onako rutavih ruku polu go visi na travaju pa malo uskoci pa malo iskoci iz njega jel iko gledooooo
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 7.7.2010 11:27:56
Nana84
Ne znam je li OT ali da vam ispričam šta mi se jučer desilo: Ušla u prodavnicu da kupim nešto, a pored frižidera stoji djevojka, niža i meni nepoznata ali je radnica tu jer lijepi cijene.Kad sam prolazila kraj nje kaže ona meni:"Dobro Vi ikako hodate!!" Ja se okrenula i vidjela da gleda mene i obraća se meni pa joj kažem:"Što???" ona pogleda u moj stomak, a ja joj odgovorim da vala normalno hodam a ako treba i potrčat mogu bez problema i izađem iz prodavnice. Baš mi izvukla živce, stomak jest narasto (15.07. je 6 mjeseci trudnoće a beba je dobro napredna, duša moja mala) ali vala da je toliki da se ljudi pitaju kako hodam nije, em je vidim prvi put u životu, bože sačuvaj.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 7.7.2010 12:22:31
hanabanana
Ja mislim da njen komentar nije bio zlonamjeran. Možda je mislila na ovo vrijeme i ovu vručinu. Ja svaki dan nazove svoje trudne prijateljice da vidim kako su preživjele dan. Ja jedva dišem, a nisam trudna, kako li je tek njima. A ti uživaj.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 23.8.2010 13:32:45
Mostarka*
Na bivsem radnom mjestu radio je momak koji je iz grada i koji je 83.god. i najmrze mi je bilo kada kaze citiram "kako je vruce VAS sam se oznojio" Meni jednom doslo do zivota jer on to stalno govori i pitam ga ja jesi li ikada cuo viceve na racun te rijeci, pa ispricano tona viceva, ljudi se zgraznjavaju na taj izraz a ti gradsko dijete i tako mlad a ko đuturum Nisam vise mogla sutiti