lajlac -> RE: Anksioznost (6.12.2015 10:50:43)
|
eh koliku sam samo poruku napisala i sve mi se pobrisa, ebem mu laptop i konekciju[sm=smiley36.gif] Za sve one koji me ne poznaju, ja sam stara clanica, vjeciti aktivista na ovoj grupi, nekad prije, a mozda i u buducnosti, ko ce to vise i znati[sm=smiley36.gif]...ne znam sta zivot nosi, ali znam da postojite vi, ova grupa, ljudi koji prolaze ili su prosli kroz isto i vi koji ste uvijek spremnni pruziti podrsku i napisti toplu i utjesnu rijec, kad niko drugi nije. Kratko cu samo napisati...nikad ne odustajte, okruzite se pozitivnim ljudima, mislite na sebe i ugađajte sebi maksimalno, glumite ako treba, ali mislite prvenstveno na sebe...razmisljajte ozitivno i u najtezim momentima, preusmjeravajte misli koliko je god to moguce, zaokupirajte mozak raznoraznim stvarima, druzite se i izlazite bez obzira na simptome...jednostavno krecite se naprijed, bez obzira na sve. Ja sam prosla isto sto i vi, i dan danas imam losih dana, ali ko ih nema??? Sve jednom prodje....to je uistinu tako. Nek ovakvo stanje posluzi za preisipitivanje sebe i svoje licnosti, onoga sto jeste i sto biste htjeli da budete, prilika za promjenu nacina zivota i nacina razmisljanja...Treba vremena i truda, ali se na kraju isplati. Tu sam za vas..sta god da bude trebalo. Ne ulazim cesto na forum, jer nemam vremena, ali kad udjem potrudim se da pratim koliko mogu...Pozdrav svim novim i starim clanovima...Kad sam vec kod starih clanica, gdje ste vi majke vam? sta folirate? sto se ne javljate? javite se, cisto da znam da ste na zivotu[sm=smiley36.gif] Ljubim vas sve.... p.s. meni se cini da sam procitala da je PURPLE trudna, INCOGNITO rodila, cestitam ti...Purple draga i ja sam bila u mnogo mnogo mnogo gorem stanju od tebe pa sam se odlucila na taj korak i evo rodila hvala Bogu zivog i zdravog sincica...nemoj se prepadati nista...sve ce proci, nista se lose nece desiti ni tebi ni bebi...samo se lagano prepusti i priroda ce sama odraditi sto treba.
|
|
|
|