hepihipi -> RE: Anksioznost (24.1.2016 22:38:29)
|
Draga Priks, nisam se ja još riješila ove napasti, bolje jeste, kad se sjetim da sam prije godinu dana bila na bolovanju skoro mjesec dana, ond vidim da sam napredovala, i kao što mnogi ovdje pišu, naidje period kad sam stvarno dobroi kad pomislim evo ga, divota, riješila sam je se a ona, kućetina se opet vrati:( što se tiče fizičkih simptoma skoro danih i nema, jedino što me smori su glavobolje, znači nema dana da me glava ne boli i to su uglavnom one tenzijske, obruč oko glave i tu ne pomažu one klasične tablete nego samo veselice, a ja se stvarno trudim da ih ne uzimam, baš kad ne mogu izdržati...pijem biljne preparate...zadnjih dana me puca neka praznina, bezvoljnost, nervoza, eto s tim se borim, nekad pomislim da bi bilo bolje opet krenuti s tabletama ali odustanem i nadam se da će kad se konačno srede neke stvari na poslu i u kući biti bolje...hnf baš mi je drago damsi dobro, čitam da si išla na grupnu, sta ti još osim toga pomoglo? Eto drage moje, nema nam druge nego glavu gore i samo pozitiva[sm=bravo.gif]
|
|
|
|