Inkognito -> RE: Anksioznost (29.3.2015 13:07:50)
|
Pozdrav drage zenice, Ja sam stara clanica, tu sam oko godinu dana, rijavila sam se bila kad sam bila na vrhuncu ovog stanja, al kako vrijeme odmice, nekako se stanje popravlja. Trenutno kuburim s trudnocom, dobro ide hvala Bogu, al eto ima i ovog stanja, naravno u manjem nekom obimu. Zavisi od dana do dana, nekad bolje, nekad gore, uglavnom je super kako je bilo. Nekad me spucaju strahovi od postporodjajnih depresija, poroda uopste, odnosa sa djetetom, kako cu ja to moci i tako te misli, al eto, borim se kao i vi ovdje. Interesantno je da, kad naidje los dan, da sve nekako izadje napolje, povuce neke misli iz dubina, pa se insan jos vise uplasi, al novi dan donese nove misli, tako da se ne treba previse udubljivati...Tesko bude, al se izadje kao pobjednik, aBd! Pozdravljam nove clanice, na pravom ste mjestu, samo naprijed, citajte, korisitite savjete zena koje su ovdje bile prije vas. Ja sam, prije nego sam se prijavila, prvo sve iscitala, pa se onda javila. Mnooogo korisnih savjeta je tu, samo ih iskoristite. Ova stanja nisu trajna, nismo bolesne, samo smo osjetljivije, pa je teze nositi se s nekim zivotnim situacijama. Iz ovog cemo izaci drugacije, al sa bogatijim zivotnm iskustvom. Pozdravljam svoje stare clanice, Priks, MJB, Mamicu...Prepadnuta, kako si ti, kako ide trudnoca? Zene moje, cuvajte se, bice puno bolje nego sto mislimo... <3
|
|
|
|