priks1 -> RE: Anksioznost (16.3.2015 20:30:38)
|
Cao drage moje Evo da malo prokomentiram malo...draga MBJ moras ZNATI da nikad neces poludjeti,jer vjeruj LUD covjek nije svjestan svoga stanja, a mi itekako jesmo i to pokazuje nasu zdravu stranu cijele situacije.. ugl. potpisujem sve sto ti je mamica napisala.A sto se tice depresije to ti nemas,nego si jednostavno umorna i kad prodju svi strahovi ostane golema neka tuga i praznina,i onda nas to plasi i mislimo aha evo je depresija nam kuca,sta sad?Al eto ja razmisljam,kao kad trcis maraton i na kraju si umoran,e pa tako smo i mi umorne od svega i naravno da reagiramo depresivno.Jos jedna stvar,vidim da ovdje dosta radite razlike izmedju psihijatra i psihologa,od ovog prvog bjezi ko od djavla jer ce te nakljukat tabletama, dok ovaj drugi je ok.Moje misljenje je da je psihijatar daleko puno zavrsio i specijalizirao od psihologa koji je upoznat samo s temeljnim cinjenicama okvirnim ovog problema.E sad druga je prica koji su psihijatri dobri u svom poslu ili ne...Ja osobno vec par god idem na razgovore kod psihijatra koji je jedan obican covjek sa svojim problemima,niti me nagovarao na tablete,niti me proglasio ludom vec razgovorima rjesavamo sve. Ali sad necete vjerovat,ja sam ta koja je htjela AD.Zasto sebi ne bih olaksala ,zasto sebi nebi pomogla da mi se dibslans u mogu popravi sto se tice serotonina,koji pod stalnim stresom itekako se smanji.Ljudi moji pa to nije tabl. za smirenje,to je lijek,obican lijek.Kao za secer,kao za tlak... Mislim svako ima svoje metode i to postujem naravno.Ja od AD nisam nista puno boolja,ali u nekim segmentima osjecam njegov ucinak.Ali rad na sebi je na kraju uvijek najbitniji...i to i on kaze naravno. Svi mi imamo slicne simptome,ali smo svi individue same za sebe,i svaki nosi svoj uzrok za simptome.Ja kad sam pocela ici kod njega, prvih 2 god odlazenja simptomi svi nestali,toliko sam uzivala,nastavljala ici na razgovore,bilo sve super...ali onda opet nesto u zivotu sto mi je bilo stresno me vratilo natrag,i tako se on i ja dalje skups borimo kroz ovo sranje...svakom bih preporucila ko moze... drage moje od srca nam zelim zivot pun smijeha i mira u dusi, nadam se da cemo ga svi jednom pronaci,na kraju svatko na svoj nacin...
|
|
|
|