Tauriel -> RE: Anksioznost (8.2.2015 13:04:20)
|
Pozdrav drage moje, citam vas odavno, ali ovo je moj prvi post. Nazalost na ovu temu, ali sta je - tu je! nisam sigurna da li sam uspostavila sebi pravu dijagnozu, ali mislim da s emjesecima borim sa anksioznoscu i depresijom. Zadnjih mjeseci mi se izdesavalo dosta promjena i pozitivnih i negativnih. Moji problemi se navise manifestuju ujutro i pred spavanje. Dobijem jake napade panike, kada bi najradije vristala od osjecaja neke zle slutnje...trenutno taj strah najvis povezujem uz posao, pa ujutro kad treba poci cesto i placem od straha i panike... Osjecaj je uzasan, jako brz rad srca uz stezanje u grlu, i osjecaj kao da cu puci...Cesto placem,,, Trudim se da budem pozitivna, mislim pozitivno i radim pozitivno, i dok sam god zaokupljena necim dobro je, cim ostanem i sekundu sama sa svojim mislima...one postaju crne... Kako nisam mogla ovo vise izdrzati, malo sam googlajuci naisla na AKTIVIN H pa sam njega pocela piti prije par sedmica, efekat nije los, mada treba vremena i koristenja da bi ovaj preparat pokazao ucinak pravi, a zatim sam prije par dana dodala i VAMEX za opustanje... Trudim se da dosta citam, izlazim, druzim se...da radim stvari koje me cine sretnom..nekad mi uspjeva nekad NE, jer moje crne misli su uvijek tu blizu i svaki trenutak su spremne da me zaskoce...
|
|
|
|