Inkognito -> RE: Anksioznost (16.8.2014 14:32:44)
|
Gdje ste zenice moje drage? Evo da se i ja javim kratko :) Mamice, ja nisam imala te simtpome, al kao sto HNF kaze tako ti je kao i sa ostalim simptomima, koliko uspijemo da ih ignorisemo, toliko cemo ih lakse pobijediti. Tako je sa svakim simptomom. Samo im je potrebno pridati sto manje paznje, i oni ce se na kraju povuci. Nema veze ako u pocetku reagujemo emotivno, sa strahom, nakon nekog vremena cemo se naviknuti na to i ono ce na kraju popustiti. Priks, vidimo mi nema te, ja se ponadala da je anksi totalno izignosirana sa tvoje strane...ma nek si se ti nama javila, pa polako zajedno cemo prevazilaziti sve. HNF svaka cast na posvecenosti u odgovaranju na poruke za sxt31, da je vise ovakvih osoba kao zena koje se ovdje javljaju, svima bi bilo lakse. Ogroman pozdrav i za nasu dragu koku i po, vidim koliko nas ovdje prati i podrzava..koko, stvarno si koka i po :) Pozdrav i za ostale zenice, i nove clanice.. Ja sam inace prilicno dobro, napredak se vidi iz dana u dan, hvala Bogu dragom. Naravno ima jos nekih simptoma, al kad se insan nauci nositi se s njima i ignorisati, onda bas bas bude lakse. I ja se uskoro spremam na ljetovanje, nadam se da ce biti dobro aBd. Provirim ja ovdje cesto, samo ne stignem pisati. Ljubim vas sve!
|
|
|
|