ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.9.2015 20:36:53)
|
IZVORNA PORUKA: srećicaa IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: srećicaa Drage mame, molim sve Vas čija djeca idu u vrtić Labudovi ili vrtić Dunje da mi napišete kako je u vrtiću, da li ima vlage, izvode li djecu, kakav je odnos prema djeci i da li ima možda problematične-neodgojene djece? Može u pp ili ovdje. Molim Vas za bilo kakve informacije. Možda su glupa pitanja, ali obzirom da smo dobili ovo kao alternativu moram dobro izvagati da li pristati ili prepustiti nekome mjesto. Hvala [sm=pikapoka2.gif] Labudovi je extra vrtić. Moja kćerka ide već 4 godine. Vaspitačice sa dugogodišnjim iskustvom, djeca ih super slušaju i one se prema njima super ophode. Djecu izvode 2X dnevno kada je vani lijepo vrijeme. Ljeti uglavnom ujutro jer poslije podne bude prevruće. Ma ja sam prezadovoljna tim vrtićem. Hvala ladyblue. Meni su neki rekli da prokišnjava i da ima dosta vlage u njemu, te da je neuslovan vrtić i da ima baš neke problematične djece koja se stalno tuku,psuju i sl. te da mnogi nakon određenog vremena ispišu dijete. Vidiš kako ljudi šire dezinformacije-jer im je kao neko od prijatelja tako rekao. [sm=zmeden.gif] Prokišnjava? da, svakako....mi djecu u kabanicama u vrtić vodimo. samim tim ima i vlage ali mi svi volimo da nam djeca u memli prostorijama borave. a tek problematična djeca...pa naravno, u Švrakinom smo poBogu. normala. koje predrasude....nevjerovatno. vrtić jeste star. mislim da je to jedan od najstarijih vrtića u gradu ali je ok. krov u tom vrtiću je otišao kao i u dosta objekata kada je onaj strašni snijeg bio prije 4 godine ali je i popravljen odmah. vlage ne da nema nego imaju one starinske gusane radijatore i prevruće je pa stalno zrače da djeca imaju zraka. a to oko problematične djece ... previše mi je tužno kada neko djecu koja još uvijek u vrtić idu okarakteriše kao problematičnu. bitno je da ti, koji djecu tako malu karakterišu kao problematičnu, imaju divnu i krasnu djecu. valjda što su iz Švrakinog, automatski ih se svrstava u porblematične. jadno. kao da tamo nema vaspitačica i djeca borave sama pa mogu da rade šta hoće.
|
|
|
|