eko beba -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2012 23:07:54)
|
IZVORNA PORUKA: Emmy IZVORNA PORUKA: shejla da li mi neko moze reci gdje se tacno nalazi ovaj VRtic "Leptiric"??? Ulica je kranjceviceva, ali ne znam tacno gdje je to??? To nam je sada dezruni vrtic, umjesto Skenderije, koji prokisnjava Ide li neko u taj...kakav je? Mi nismo isli nikako od snjegova, evo tacno mjesec... ali ujutro moramo, pa cemo u taj Leptiric, tamo su nase tete i djeca... Šejla moje dijete ide u Leptirić i sve pohvale za učiteljice i organizaciju vrtića. Ako već nisi našla, vrtić se nalazi u stambenoj zgradi u Kranjčevićevoj, preko puta Doma pisaca, odmah pored vrtića je i Konzum, malo je zabačeno, ali najbolje ti je da pitaš nekoga za smjernice kada već dođeš na tu lokaciju. šejla staneš pred konzum i ideš lijevo....prema alpini nećeš fuliti vidjet ćeš leptiririće Sin moje zaove ide u taj vrtić...ona je prezadovoljna on ide već 3-ću godinu.... jedva čeka da joj i mlađa kćer krene na tutu da je tu prebaci...ioako je zadovoljna i zvončićem jasličkom grupom...al teta Zijadu iz Leptirića zaista hvali i samo dijete... ja sma nekoliko puta išla...i upoznala i teta Zijadu a A je već veliki i prerpiča komletan dan...nema se šta dodati sem da je zadovoljstvo djeteta najvažnije a lako postignuto tamo I kćer od naše Pahuljice ide u taj vrtić...i kod nje smao riječi havle imaju...možeš i sa njom da se tipkaš o istom I moj D. ide u "Leptirić" ... sve pohvale za tete ... i naravno za učitelja Faruka! Bebača bih trebala upisati u septembru u jaslice, pa me zanima ima li ko čije dijete ide u onaj vrtić pored pijace Ciglane (ne znam kako se zove). imaju li dvije smjene? Kakve su tete? Onda bih morala i starijeg prebaciti od septembra u taj ... a baš mi je žao, jer se na tete u Leptiriću baš navikao.
|
|
|
|