new mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (26.5.2012 9:47:16)
|
Sto se tice ovog vrtica ja sam zgrozena,sta su dopustili u kakvim uslovma da djeca borave,ali nadam se da ce se sad nesto promijeniti,nazalost moralo je na ovakav nacin da se rijesi,da dodje do javnosti pa da bi se neko sjetio da popravi uslove u kojima djeca borave[sm=smiley13.gif] Nego citam o vrticima i uvijek mi zapara dobro usi kad procitam vezano za drzavne kakoo je situacija losa,moje dijete ide u drzavni ici ce dok ne krene u skolu aBd i ovaj gdje ona ide je u dobrom stanju,mislim ovaj na Mojmilu,nego ja citam neke komentare kako je bolje u privatnom ,pa ne znam sto su su puni drzavni vrtici,ne vjerujem da bas svi iz finansijske situacije upisu dijete u drzavni i da se pise kako ce za 100 km djetetu biti bolje u privatnom,Ja sam zadovoljna i moje dijete je zadovljno,tete su super,uvijek odvoje vremena da porazgovaram s njima,sta god me interesuje za moje dijete,tako da ne vidim sta tu ima lose.Treba sagledati vecinu stvari i vecinu misljenja pa onda suditi da li je negdje ok ili ne[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|