RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

Miimy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 13:52:58)

Oni svima odfrlje daju info meni danas rekose do petka ce biti lista, bezobrzno,iskreno se ni ne nadam da cemo upast.. jel to znaci ako budemo primljeni moramo cekat i zalbeni rok da prodje da bi potpisali ugovor i djete krenulo u vrtic...

Emica_sa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 13:55:05)

ja kad sam predavala za predskolsko teta mi je rekla da ce spiskovi izaci 29.8

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 14:22:37)

IZVORNA PORUKA: Miimy

Oni svima odfrlje daju info meni danas rekose do petka ce biti lista, bezobrzno,iskreno se ni ne nadam da cemo upast.. jel to znaci ako budemo primljeni moramo cekat i zalbeni rok da prodje da bi potpisali ugovor i djete krenulo u vrtic...

po zakonu, da ali sa ovima nikada nisi na čisto

maksi -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 14:24:16)

To i mene interesuje da li cemo morati cekati da prodje zalbeni rok,a ni ja se nesto nenadam,u prvom koji ponisten smo bili primljeni sada cemo vidjeti,dok se ne potpise ugovor i dok ne bude ljekarsko djete ne moze u vrtic

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 14:29:03)

IZVORNA PORUKA: maksi

To i mene interesuje da li cemo morati cekati da prodje zalbeni rok,a ni ja se nesto nenadam,u prvom koji ponisten smo bili primljeni sada cemo vidjeti,dok se ne potpise ugovor i dok ne bude ljekarsko djete ne moze u vrtic

ne možete ugovor potpisati bez ljekarskog

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.8.2015 14:58:07)

ja stvarno ne znam na sta ce ovo izaci... ja sam curicu odvela na bris u petak, nek je meni spreman bris i ljekarsko, pa sad ako nas prime dobro i jest, ako ne... zalicemo se.

Miimy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 10:00:22)

Imali neko info jel danas izlaze spiskovi ...

irenaSA -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 10:41:01)

Maloprije zvala rekoše da će spiskovi biti u toku dana, također i na stranici[sm=smiley1.gif]

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 10:45:57)

pa rekli su da ce danas, ali evo jos nista nema... setra je potpisivala ugovor prosle sedmice, pa je cula kad su tete u administraciji tako rekle.

Miimy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 11:07:29)

Muz mi sad javlja zvao je i rekli mu u toku dana i bice na web stranici...

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 11:11:38)

u JU djeca sarajeva danas vruci telefon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

maksi -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 12:58:08)

Ja cjelo jutro virkam po njihovoj stranici a nema nista,a i moj muz je u petak isao da ispise starijeg jer krece u skolu rekose danas ce izaci avaljda ce uskoro,da mi je znati pa da znam sta cu dalje[sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 13:02:36)

to će oni objaviti u 15:55h i pobjeći kućama da se psihički spreme za sutra i udare koji ih čekaju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

maksi -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 13:32:28)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

to će oni objaviti u 15:55h i pobjeći kućama da se psihički spreme za sutra i udare koji ih čekaju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Upravu si [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sutra ce im biti veselo

maksi -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 15:53:32)

Spiskova na stranici jos nema,da li zna neko jesu li izasli na vrticima?

Ovo je stvarno preslo svaku mjeru

Miimy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 15:56:41)

Ma ne vjerujem da je i na vrticima ja mislin do sutra nista ...

Dinkica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 15:59:39)

Upravo razgovarala sa tetom iz vrtica, nema jos nista, i oni cekaju iz Uprave, kaze bice spisak na stranici.

Emica_sa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 16:09:56)

jao komedije[sm=smiley36.gif]

Emica_sa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 16:12:49)

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ju-djeca-sarajeva-danas-objava-rezultata-konkursa-djeca-krecu-u-vrtic-15-septembra/150831088

maksi -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 16:25:11)

Sada sam i ja procitala ovaj tekst,
Kada ce izaci rezultat kad je vec pola pet, a djeca ce krenuti tek 15 u vrtic koja budu primljena
Ma komedija ili bolje reci tragokomedija

Miimy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 20:00:22)

http://www.djecasarajeva.edu.ba/vijesti izasao spisak primljeni smo ;)

irenaSA -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 20:33:24)

Izašao spisak koji sve govori koliko su sposobni umjesto da stave spisak za Novo Sarajevo i Novi Grad oni na ova dva linka stave dva puta spisak za Novo Sarajevo[sm=smiley29.gif]
Tako da mi iz Novog Grada a koji pritom nismo išli u vrtić da provjerimo spiskove ne znamo da li smo primljeni ili ne[sm=smiley36.gif]

irenaSA -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 20:36:03)

Duboko sam razočarana i indisponirana za bilo koju reakciju na obrazovni sistem koji bi trebao na samom početku, da na najljepši mogući način uvede našu djecu u ljepotu primanja i dijeljenja znanja[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 20:39:32)

Zna li se jel vjesticin mali primljen?

Dinkica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.8.2015 20:51:26)

Zbog pogresnih linkova i njiove nesposobnosti moradoh otici do vrtica (Djeciji grad). U prvom konkursu djevojcica je bila primljena, sad nije. U njenoj grupi primljeno je samo 5 djece a preko 20 je na listi cekanja (Grupa u cetvrtoj godini zivota). Da napomenenm oboje radimo i to nam je najblizi vrtic. Starija kcerka ide u produzeni boravak u istoj zgradi ali to se ne racuna jer produzeni boravak skole i vrtic nisu iste ustanove.

Eh sad i da uspijem upisati dijete u drugi vrtic kako cu ja teoretski stizati od 16:30 do 17h po obje sa Pofalica do Mojmila i jos tog novog vrtica.

Interesantno je kako su nasli najnizu kariku da "ispostuju" zakon i prime manji broj djece. Kako su nam samo javne ustanove i drzavne institucije postene, .ebeno usr... postene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>