Lavica28 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (3.3.2016 14:35:15)
|
Apsolutno razumijem i iz potpuno identičnih sam se motiva kao što si navela, a koji su bili zasnovani više na intuiciji nego na razumu, na kraju prebacila na ovu temu, nakon silnih istraživanja i obilaženja privatnih vrtića po gradu. IZVORNA PORUKA: irenaSA Lavice, jeste to je taj jelovnik... Mi smo bili kategorični pri izboru...državni i to je to...imali smo više razloga...situacijski..jer mi je državni najbliži mami koja počesto uskoči...samo pređe ulicu...a kako sa sobom vodi i [sm=duda.gif] veća kilometraža nije dolazila u obzir... Zatim, tu su individualni tj. subjektivni razlozi, koji možda neki i neće podržati ali mišljenja samo, možda još kao posljednji entuzijasti, državne odgovornosti naspram privatnih, partikularnih i komercijalnih interesa koji su preplavili sve društvene sfere... I naravno još jedan od razlog, iz reda ovih subjektivnih...mi smo za kompletnu, ilustrativnu socijalizaciju djeteta...prema socijalnoj slici i prilici naše BiH[sm=smiley36.gif] Ako me razumiješ...
|
|
|
|