RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 20:57:08)

IZVORNA PORUKA: škorpija

objavljene liste za prvi upisni rok

http://www.djecasarajeva.edu.ba/

Jel A ide cjelodnevni?..nas nema na spisku[sm=smiley36.gif]

nanika -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:04:49)

I mi smo na spisku[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:08:04)

Na osnovu cega se pravi spisak? nista ne kontam kako prave selekciju djece..sta ce djeca koja nisu primljena..fkt ne kontam

nanika -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:10:11)

Salmy jeste li na listi cekanja?

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:13:30)

IZVORNA PORUKA: nanika

Nema nas nikako...iskreno djecak ce ici samo sedmicno po 2 sata,inace ce ici u drugi vrtic..to samo proforme radi ,,ali mi truba zasto djeca nisu primljena.

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:14:10)

IZVORNA PORUKA: salmy

Na osnovu cega se pravi spisak? nista ne kontam kako prave selekciju djece..sta ce djeca koja nisu primljena..fkt ne kontam

MOj setrić nije primljen u vrtić Srećica...
alternativno u zahtjevu smo pisali još dva vrtića...
Danas sam zvala...
vrtić kadifica kao novi raspisat će konkurs krajem iduće sedmice i trajat će 10 -15 dana isti, on kao prva alternativa će biti onaj u kojem moj setsrić će biti...
djeca koja nisu primljena trebaju aplicirati u drugom krugu u vrtiće koji su im bili alternativno napisani na zhtjevu i navesti da su isti navedeni kao laternativa...
tako su mi danas rekli u kabinetu direktorice

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:15:30)

Nema nas nikako...iskreno djecak ce ici samo sedmicno po 2 sata,inace ce ici u drugi vrtic..to samo proforme radi ,,ali mi truba zasto djeca nisu primljena.

ah to smao za obavljanje predškolskoga...to neće biti u sklopu dnevog rada vrtiće...to će biti primljena djeca i biće spiskovi krajem avgusta na svim vrtićima kada kreće predškolsko kojim danom i u koje vrijeme u tom vrtiću...
to nije u ovim zahtjevima redovnih vrtića uopšte obrađivano

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:17:28)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ah to smao za obavljanje predškolskoga...to neće biti u sklopu dnevog rada vrtiće...to će biti primljena djeca i biće spiskovi krajem avgusta na svim vrtićima kada kreće predškolsko kojim danom i u koje vrijeme u tom vrtiću...

ali vidjeh da je na listi od skorpije A..i on bi trebao kao moj A..zato se szbunih

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:18:50)

ali vidjeh da je na listi od skorpije A..i on bi trebao kao moj A..zato se szbunih

ona je njega vjerovatno upisala u poludnevni ili cjelodnevni porgram vrtića :) no dok se ona javi objasnit će...
znači ono il 100 Km il 140 Km...a ti imaš džaba 2 sata sedmično popodne da pobavi predškolsko[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:21:45)

ona je njega vjerovatno upisala u poludnevni ili cjelodnevni porgram vrtića :) no dok se ona javi objasnit će...
znači ono il 100 Km il 140 Km...a ti imaš džaba 2 sata sedmično popodne da pobavi predškolsko[sm=smiley1.gif]

moguce je,hvala na pojasnjenju..ja bih platila ta 2 sata da ne mora ici [sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:27:22)

salmy, ne panici[sm=smiley36.gif], ima nas jos kao vi ;)
A btw mozes ti platiti da ne ide, cini mi se 400 KM...neko mi rece, mozda nije istina

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:31:39)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

A btw mozes ti platiti da ne ide, cini mi se 400 KM...neko mi rece, mozda nije istina

ne ne ne kazna za neobavljanje predškoskoga je od 300 do 500 Km, jedina izreknuta do sada je 400 Km...
al to znači da dijete iduće godine ga obavi i da kasni u školu onda, a kazna za neupisivanje u školu je do 500 do 2000KM[sm=jezicek.gif]

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 23:34:44)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Pravo da ti kazem ne panicim,nego mi vatra sto djecu odvajaju
ps: direktorica vrtica je od mm rodica..nemam ja problem..A ce ici svakako...nego bih se isla svadjat a ofirno mi[sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (2.7.2014 7:42:19)

Salmy ovo du spiskovi za primarni boravak, znaci klasicni vrtić, ajdin će ići aBd na poludnevni os septembra, a za obavezni predskolski odgoj nema neprimljenih, SVA djeca će biti primljena, a rasporedi se prave na osnovu broja djece, i meni je bilo peglativno da ga vodim to dva puta sedmicno, zato smo se i odlucili za ovu opciju

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (2.7.2014 14:43:07)

IZVORNA PORUKA: škorpija

Salmy ovo du spiskovi za primarni boravak, znaci klasicni vrtić, ajdin će ići aBd na poludnevni os septembra, a za obavezni predskolski odgoj nema neprimljenih, SVA djeca će biti primljena, a rasporedi se prave na osnovu broja djece, i meni je bilo peglativno da ga vodim to dva puta sedmicno, zato smo se i odlucili za ovu opciju

super,nisam skuzila...sretno nasem dragom drugaru[sm=bravo.gif]

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (3.7.2014 7:17:43)

salmy evo liste za obavezni

https://docs.google.com/a/djecasarajeva.edu.ba/file/d/0B522GR7XYhjyOHZaN1duZE1DX00/edit

salmy -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (3.7.2014 8:58:35)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

salmy evo liste za obavezni

https://docs.google.com/a/djecasarajeva.edu.ba/file/d/0B522GR7XYhjyOHZaN1duZE1DX00/edit

hvala puno..na listi smo[sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (3.7.2014 13:51:02)

Zna li neko kada se potpisuje ugovor? Nekad u augustu ili...Koliko uopste traje taj rok za potpisivanje?

miracle -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (3.7.2014 21:02:12)

Do sada je bilo druga polovina 8 mjesec..pa sad

Malenaoduvijek -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (4.7.2014 8:44:50)

Zna li neko kada se potpisuje ugovor? Nekad u augustu ili...Koliko uopste traje taj rok za potpisivanje?

posljednje 2 sedmice augusta a prvi dan vrtica morate imati ljekarsko da je zdrav

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (30.7.2014 22:27:22)

obnavljanje ugovora je od 11.-29. avgusta.....donijeti ljekarsko i potvrdu o izmirenim dugovanjima....[sm=smiley1.gif]
potvrdu sam uzela danas a briseve cemo sutra raditi....[sm=bravo.gif]

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (30.7.2014 23:01:37)

Mogu li bris odraditi sljedece sedmice (oko4-5 augusta) a predati nekad oko 20-og???
Mislim, ima li neko vrem ogranucenje "validnosti" brisa? Ne sjecam se kako je bilo prosle godine...

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (30.7.2014 23:03:34)

joj ne znam tačno...ja požurila da stignem sve prije godišnjeg jer nas nema od 15. avg pa do septembra tu...

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (30.7.2014 23:06:56)

Hvala svakako, a mozda se javi neko ko xna. Ako nista nazvacu da pitam. A, nas nema od 10-og do 22-og augusta..

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2014 6:36:22)

ogranicenje za bris je mjesec dana, mozes komotno tada

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>