RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

miracle -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.4.2014 10:17:04)

Molim za informacije :
-trebala bi predati zahtjev za premjestaj djece odnodno ponovni upis u jedan od vrtic (u junu) na potezu N.G.-N.S....znam da je u Sarajevu jako puno djece,mi se premjestamo iz male sredine:(pa ako moze pomoc u vidu informacija u kojem vrticu (ako znate)ima najmanje guzve.
Znam da je u djecijem gradu punooo djece..mi smo u N.Gradu ali nam odgovara i do N.Sarajeva..

Hvala unaprijedm :)

R&T@ -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (26.4.2014 20:21:46)

miracle, ako je u pitanju preseljenje u Sarajevo, primit ce dijete u koji god zelis vrtic i koji god izaberes...

miracle -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.4.2014 10:17:35)

IZVORNA PORUKA: R&T@

miracle, ako je u pitanju preseljenje u Sarajevo, primit ce dijete u koji god zelis vrtic i koji god izaberes...

Da,jeste.

Hvala na infu[sm=smiley1.gif]

Misty_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 8:16:58)

Pozdrav.

Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala [sm=smiley1.gif]

Dzenana_G -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 10:59:55)

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Pozdrav.

Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala [sm=smiley1.gif]

Moja curica vec skoro dvije godine ide u Bisere...
Ja sam prezadovoljna stvarno. Tete su super bar ove s kojima sam ja dosada imala iskustva, imaju dosta prostora u vrticu, imaju super igraliste koje je sad obnovljeno. Ja ga nebih mjenjala ni za neki privatni...

Misty_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 11:09:20)

O, baš ti hvala na informaciji.. Znam da je igralište bilo fino i prije mnogo godina, kada sam išla u osnovnu školu, pa smo tu znali navraćati, a sigurno je sada puno bolje.

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 11:29:59)

Da li neko ima dijete koje ide u vrtic Lastavica, na Cengic Vili 2? Kakva su vam iskustva?

Malenaoduvijek -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 11:58:58)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li neko ima dijete koje ide u vrtic Lastavica, na Cengic Vili 2? Kakva su vam iskustva?

anidla njen djecak ide posalji joj poruku ako ti ovdje ne vidi

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 14:00:03)

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

E da, u pravu si. Smetnula sam s uma da N ide tamo. [sm=smiley1.gif]
Tnx. [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 15:03:13)

Tnx. [sm=smiley1.gif]

od moje drugarice sin ide...sad je predskolarac...ona je pre pre zadovoljna.... kaze da su tete divne

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.5.2014 15:07:35)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Tnx. [sm=smiley1.gif]

od moje drugarice sin ide...sad je predskolarac...ona je pre pre zadovoljna.... kaze da su tete divne

Hvala na informaciji, Visnja. [sm=smiley1.gif]

salmana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.5.2014 11:45:13)

A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (2.6.2014 8:41:45)

IZVORNA PORUKA: salmana

A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?

Ako zelis mozes :). Jedino sto ja donosim su vlazne maramice i ponekad kupim neku vocku i slatkis da se djeca pocaste. Maramice su kao "obavezne", a ovo drugo je tvoja volja.
Ostalo nabrojano nisam nikad donijela niti je ko spomenuo na roditeljskom, ali kao sto sam rekla da doneses ne bi te vratili s tim :)

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (2.6.2014 8:42:29)

Izasao je javni poziv, pa kome treba nek vidi [sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (2.6.2014 17:08:19)

Da li je iko popunjavao zahtjev i slao preporučeno poštom?

Misty_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (23.6.2014 7:49:23)

Kada bi trebali biti objavljeni rezultati, nešto nisam upratila u onom oglasu da je to pisalo..

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (23.6.2014 9:20:50)

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Kada bi trebali biti objavljeni rezultati, nešto nisam upratila u onom oglasu da je to pisalo..

Koliko se sjecam kraj juna, pocetaj jula.

CombatKitten -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (26.6.2014 15:23:30)

Drage mame,
Prihvataju li naknade prijave ? Ili se mora čekati do augusta? Malo smo zakasnili[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (26.6.2014 15:45:53)

moras cekati drugi upisni rok, koji je u avgustu.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 8:12:42)

http://www.klix.ba/vijesti/bih/vrtic-kadifica-na-dobrinji-od-septembra-otvara-vrata-za-70-malisana/140630118

super izgleda.......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 8:21:08)

objavljene liste za prvi upisni rok

http://www.djecasarajeva.edu.ba/

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 9:02:04)

a pa drug ce ici kod nas u vrtic super

škorpija -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 10:37:46)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a pa drug ce ici kod nas u vrtic super

:)

Đenifer -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 12:45:02)

Pozdravljam drage mame, nove i stare!
Dugo me nije bilo, a sad sam ponovo sa vama, nadam se da me primate[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley9.gif[/image].....

Uvijek nam treba informacija, jel su one vrijedne zlata, a na ovom portalu hB ima ih i previše. Meni bi trebala isto jedna, možda ima i odgovor u ranijim postovima, ali sad nisam u prilici da tražim, a i treba mi sviježija informacija " Da li neko od vas ima iskustva sa vrtićem "Isrica" i vrtićem " Slavuj" mislim da je prvi u ul.Patriotske lige iz ledja pijace Ciglane kod dva nebodera, a drugi  mislim u ul.Josipa Vancaša., bivša Skerličeva.Ta dva su mi najbliža prema stanovanju i poslu, bila bi zahvalna na odgovoru; Kakve su učiteljice, da li ste zadovoljni sa higijenom, uslovima, napredovanjem djece, alsolutno sve što vam padne na pamat .Hvala!!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

teacher75 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.7.2014 15:21:23)

Na spisku smo, jeeeee[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>