RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

Malenaoduvijek -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2014 8:23:15)

do sada je bilo bitno da dijete 1.09.ima ljekarsko kada dodje prvi dan u vrtic, a ugovor se mogao potpisati i bez toga,samo je ona potvrda bitna.a po meni i jeste tako bolje da se bris radi sto kasnije u augustu a ne sada

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2014 14:14:38)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mogu li bris odraditi sljedece sedmice (oko4-5 augusta) a predati nekad oko 20-og???
Mislim, ima li neko vrem ogranucenje "validnosti" brisa? Ne sjecam se kako je bilo prosle godine...

Mogu li bris odraditi sljedece sedmice (oko4-5 augusta) a predati nekad oko 20-og???
Mislim, ima li neko vrem ogranucenje "validnosti" brisa? Ne sjecam se kako je bilo prosle godine...

bolje ti je sto prije odraditi bris, ako bude kakvih baja da mozete ljeciti, pa ponoviti. Bris ti treba prvi dan vrtica, a po mom sjecanju ne smije biti stariji od 15 dana.

Misty_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2014 14:26:55)

Bris vrijedi mjesec dana, kako meni rekoše

irisss -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2014 20:08:41)

Postoji li ikakva sansa da sad prijavim dijete za poludnevni boravak? Vidim na njihovom site-u da su prijave zavrsene u 6.mj.[sm=smiley13.gif]kad mi nismo bili tu pa me zanimapra ve li izuzetke ili postoji neki II rok? Znam da je poznanica prosle god. upisala usred zime, imala "stelu", ja je nemam i nepada mi napamet traziti nekog da mi upise dijete.

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2014 20:28:36)

IZVORNA PORUKA: irisss

Postoji li ikakva sansa da sad prijavim dijete za poludnevni boravak? Vidim na njihovom site-u da su prijave zavrsene u 6.mj.[sm=smiley13.gif]kad mi nismo bili tu pa me zanimapra ve li izuzetke ili postoji neki II rok? Znam da je poznanica prosle god. upisala usred zime, imala "stelu", ja je nemam i nepada mi napamet traziti nekog da mi upise dijete.

pa postoji drugi rok...
https://docs.google.com/document/d/1YxGU-ugz4Y7lEyXF4iBRZ75wOYRA8f6KUUCLLWVFJKU/edit?pli=1
od jutros do 15.8 ...
u okviru cjelodnevnog zahtjeva pišete da ćete na poludnevni ostavljati i kao takvoga ga i plaćate ako dijete bude rprimljeno...

škorpija -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (8.8.2014 12:43:56)

potpisivanje ugovora počinje 11.8 a traje do 22.8. (oni koji su priimljeni u junskom roku)

https://docs.google.com/a/djecasarajeva.edu.ba/document/d/1sPXkfq3lUY96cGb-wmd9qImwxRUaUnMFdpbmb9msRGM/edit?pli=1

sretna_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.8.2014 15:53:04)

Pozzic.. Nismo u Sa od 28.06., sutra polazimo opet pa ne vidjeh za obnovu ljekarskog.. Prosle godine smo radili, pa kontam malca odvesti sutra, prekosutra.. Mogu li sama uzeti uputnicu kod pedijatra u DZ, pa ga odvesti sutradan, da ne gubi opet dan od vrtica..

I gdje uzimamo potvrdu o proslogodisnjim uplatama?

vjestica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.8.2014 15:56:58)

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Pozzic.. Nismo u Sa od 28.06., sutra polazimo opet pa ne vidjeh za obnovu ljekarskog.. Prosle godine smo radili, pa kontam malca odvesti sutra, prekosutra.. Mogu li sama uzeti uputnicu kod pedijatra u DZ, pa ga odvesti sutradan, da ne gubi opet dan od vrtica..

I gdje uzimamo potvrdu o proslogodisnjim uplatama?

možeš sama uzeti uputnicu za briseve
potvrda o izmirenim uplatama se uzima u gradu (midslim da je ulica la benovelencija)

sretna_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.8.2014 16:02:40)

E super, thnx.. Sutra cu po uputnicu.. A trknem jedan dan i na Mojmilo..

AnLu -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.8.2014 18:29:48)

sretna mama nije ti to na mojmilu vec u gradu iza BBI

Misty_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (12.8.2014 13:37:45)

Zna li neko u kojem se vremenu može potpisati ugovor, tj. koje im je radno vrijeme? Mi trebamo otići u Upravno sjedište, zvala sam ih, ali mi se niko nije javio [sm=zmeden.gif]

sretna_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (12.8.2014 14:20:28)

IZVORNA PORUKA: AnLu

Aaaa.. Prosvijetli me.. Kako sad to? Mi pripadamo Novom Sa.. Ako to ima ikakve veze.

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (12.8.2014 15:39:10)

IZVORNA PORUKA: AnLu

Aaaa.. Prosvijetli me.. Kako sad to? Mi pripadamo Novom Sa.. Ako to ima ikakve veze.

Potvrdu o izmirenim obavezama uzimas u gradu bez obzira kojoj organizacinoj jedinici pripada vrtic, a s potvrdom i ljekarskim ides u Kekec jer pripadate NS.

Brinet -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (20.8.2014 13:16:54)

Pozdrav mame,
Zanima me gdje se tacno uzima potvrda o izmirenom dugovanju prema vrticima.

teacher75 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (20.8.2014 13:17:50)

la benovalencija ulica

leptiriić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (20.8.2014 17:07:58)

Posto smo zakasni li na rok za upis u vrtic stavljeni smo na listu cekanja,zna li neko kako to ide i dali ce nas pozvati ?

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.8.2014 15:33:38)

Moze li mi neko reci da li se upis u vrtic Lastavica (opcina Novi Grad) vrsi u vrticu Djeciji grad na Mojmilu (gdje smo predali i prijavu za upis u vrtic) i sta mi je potrebno od dokumentacije, osim ljekarskog uvjerenja? [sm=smiley1.gif]

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.8.2014 21:56:34)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Moze li mi neko reci da li se upis u vrtic Lastavica (opcina Novi Grad) vrsi u vrticu Djeciji grad na Mojmilu (gdje smo predali i prijavu za upis u vrtic) i sta mi je potrebno od dokumentacije, osim ljekarskog uvjerenja? [sm=smiley1.gif]

da, u Dječijem gradu potpisuješ ugovor.
ljekarsko je potrebno za djecu koja se prvi put upisuju u vrtića a potvrda o izmirenu obaveza + ljekarsko za one koji obnavljaju ugovor.

gvendolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.8.2014 21:58:21)

Da, ugovor za n.grad se potpisije tu a potrebna je licna karta i ljekarsko uvjerenje

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:21:03)

LB i gvendolina, hvala vam. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Prvi put se upisujemo, pa samo da provjerim da nam nisu potrebne CIPS prijave ili tako nesto slicno. [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:26:09)

Znas da je danas posljednji dan, nemojte zakasniti i sretnoooooooooooo [sm=rozica.gif]

teacher75 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:32:36)

Mi se juce upisali, jupiii

Lady26 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:40:54)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Mi se juce upisali, jupiii

I ja zavrsih sve [sm=bravo.gif]

Neca xxx -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:46:00)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Znas da je danas posljednji dan, nemojte zakasniti i sretnoooooooooooo [sm=rozica.gif]

Znam. Evo sada je mm isao i upisao je. [sm=smiley1.gif]
Hvala. [sm=smiley31.gif]

Ma nama je ovo treci, jubilarni polazak u vrtic. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ali ovaj put nema ispisivanja. [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.8.2014 9:49:29)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Ma nama je ovo treci, jubilarni polazak u vrtic. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ali ovaj put nema ispisivanja. [sm=smiley1.gif]

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>