RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

vjestica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (24.12.2013 22:26:38)

dalila poslaću ti pp[sm=smiley1.gif]

Dalil@ -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (24.12.2013 22:32:48)

vidjela [sm=smiley1.gif]

mama2009 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (25.12.2013 20:03:56)

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Da, roditelji placaju.. U tih 25KM je uracunata predstava koja ce biti u Centru za mlade, koja kosta 5KM, neka slikovnica koja je oko 8KM, i paketic.. Dosta roditelja se potpisalo. Poskupo jeste, ali zao mi da ga ne vodimo..

ma slažem se s tobom naravno
al mi se ne svidja ideja
pa zamisli ako ide 2 djece to je 50KM,iskreno mislim da to dosta ih ne moze priustit i sta onda[sm=smiley13.gif]

sretna mama, jel tvoj mali ide u Kosutu ?

Lavić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 14:02:08)

Drage mame, moze li mi neko reci da li je problem ako dijete nije citav dan u vrticu?
Nama odgovara da bude samo prijepodne, imali neko takvo iskustvo?
Bude li neki javni poziv za upis?

EEDITH -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 14:10:39)

nije problem imaš i poludnevni boravak,nazovi vrtić u koji planirate da upišete dijete .sretno

gvendolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 22:05:46)

zna li neko kada izlazi konkurs za upis?

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 22:07:20)

Cini mi se u junu, a drugi nekad u augustu

škorpija -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 22:13:33)

meni reče neko da je za državni vrtić prvi konkurs u aprilu

gvendolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 22:19:10)

tako sam i ja cula, april, juni ... [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif] zato i pitam [sm=smiley1.gif]

Lavić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 23:30:01)

E hvala puno, planirala sam djecaka upisati u Hrasno u vrtic, mislim da se zove Kosuta.
Super bi bio poludnevni boravak, da se opet malo druzi sa nanama [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 23:38:06)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

tako sam i ja cula, april, juni ... [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif] zato i pitam [sm=smiley1.gif]

Ma jok, izadje konkurs kraj maja, pocetak juna i nakon objavljenog spiska upis bude u dr polovini juna. A, u augustu se ponovo raspisuje konkurs za vrtice u kojima je ostalo mjesta...tako je bilo peosle godine kad sam curicu upisivala

Lavić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 23:38:14)

Evo sad nadjoh na stranici JU Djeca Sarajeva, od prosle godine javni poziv, 3. juni je bio pocetak prijema aplikacija.
Vjerovatno ce opet u to neko doba i ove godine.
Ako neko zna za Kosutu, kakav je vrtic i imaju li mogucnost poludnevnog boravka, molim da podijeli info [sm=smiley1.gif]
Ja bih uplatila i cjelodnevni boravak, ali ne bih da remetim tetama organizaciju, da odvodim dijete u po neke aktivnosti.

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (5.4.2014 23:44:32)

IZVORNA PORUKA: Lavić

Evo sad nadjoh na stranici JU Djeca Sarajeva, od prosle godine javni poziv, 3. juni je bio pocetak prijema aplikacija.
Ako neko zna za Kosutu, kakav je vrtic i imaju li mogucnost poludnevnog boravka, molim da podijeli info [sm=smiley1.gif]
Ja bih uplatila i cjelodnevni boravak, ali ne bih da remetim tetama organizaciju, da odvodim dijete u po neke aktivnosti.

Imas pravo u svakom vrticu na poludnevni boravak i kosta 100 KM..dijete bude u vrticu do pola 2-2, znaci poslije popodnevnog spava ja dolazis po dijete...
Mozes uzeti i ranije, ja sam praktikovala u pocetku da dolazim po malu oko 11.15-11.30 poslije rucka, a prije spavanja...bitno je samo da ne temetis kucni red vrtica tj da ne dolazis u vrijeme kad je spavanje, a to je oko pola 12, pa do pola dva otprilike, a aktivnosti su u jutarnjim satima..

Lavić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (6.4.2014 8:23:37)

Ninuska, hvala puno, upravo mi je ova informacija trebala.[sm=bravo.gif]

AnLu -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (6.4.2014 21:01:37)

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: Lavić

Imas pravo u svakom vrticu na poludnevni boravak i kosta 100 KM..dijete bude u vrticu do pola 2-2, znaci poslije popodnevnog spava ja dolazis po dijete...
Mozes uzeti i ranije, ja sam praktikovala u pocetku da dolazim po malu oko 11.15-11.30 poslije rucka, a prije spavanja...bitno je samo da ne temetis kucni red vrtica tj da ne dolazis u vrijeme kad je spavanje, a to je oko pola 12, pa do pola dva otprilike, a aktivnosti su u jutarnjim satima..

Poludnevni je do spavanja, znaci do pola dvanaes, dvanaest. Moja malena ide u poludnevni

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (6.4.2014 21:09:16)

Poludnevni boravak podrazumijeva boravak djeteta u vrticu 5 sati ili krace (ako zelis) i ako odvedes dijete oko 8.15-8.30 do pola dva bude tacno tih 5 sati.
I moja curica je u poludnevnom i mm je odvede oko pola 8 i ja dodjem po nju u polla dva, dva. Nikad nije bilo problema :)

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (20.4.2014 11:42:16)

http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/u-vrticima-nece-biti-ni-higijenskih-sredstava

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Lavić -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.4.2014 20:54:06)

Ovo je dno dna...
Ako nema para za nasu djecu, za sta ima?

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.4.2014 21:11:05)

IZVORNA PORUKA: bebaa

http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/u-vrticima-nece-biti-ni-higijenskih-sredstava

Bio je demant ove vijesti...mislim Avaz je to

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.4.2014 21:14:35)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

nisam pratila ali super onda.....[sm=bravo.gif]

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.4.2014 21:46:28)

L

IZVORNA PORUKA: ladyblue

nisam pratila ali super onda.....[sm=bravo.gif]

Pa na ivici su....za to ne treba avaz, dovoljno je doci po dijete u vrtic i pogledati okolo?!
Zar vi ne donosite olovke, pribor, papir za crtanje....

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.4.2014 21:58:09)

mi smo još mali.....[sm=smiley1.gif]imamo 19 mjeseci...ali uredno nosimo vlažne maramice i ubruse......i još na oglasnoj zakače + ko je donio a ko nije - .........[sm=hudicek1.gif]

Malenaoduvijek -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.4.2014 8:37:59)

ja sam prije desetak dana razgovarala sa gdjom iz racunovodstva i kancelarije uprave se renoviraju i krece jer su zastarjele,znaci nije sve tako crno.
a avazu ne bih vjerovala ni rijeci.koliko znam direktorica im je na porodiljskom a kao daje izjave za avaz.

selebriti -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.4.2014 8:51:21)

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

koliko znam direktorica im je na porodiljskom a kao daje izjave za avaz.

Radi

Malenaoduvijek -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.4.2014 9:01:14)

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

koliko znam direktorica im je na porodiljskom a kao daje izjave za avaz.

Radi

znaci vratila se,znam da je nije bilo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>