bananica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.12.2012 10:15:08)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: bananica vaspitačica... jel sankcionisana...poslala jedno dijete da vodi drugo u toalet... ovo je povred radne dužnosti...po meni teža povreda radne dužnosti.... a teže povrede radne dužbosti podrazumjevaju i otkaz zbog iste... meni ovo ne izlazi iz glave.... iskreno se nadam da ce se i ovaj problem rijesiti.....nezamislivo mi je da jedno dijete vodi drugu djecu u wc pa ne mogu oni kazniti vaspitačicu iz razloga jer bi sebi skočili u stomak, JU je ta koja je odredila 1 vaspitačicu na 37 djece, da joj daju otkaz, ona bi ih komotno mogla tužiti jer joj nisu dali zamjenu da neko bude u boravku sa 36 djece dok ona 1 vodi u WC... šta će se desiti sa ovih 36 dok nje nema, hoće li se pogurati, povrijediti... roditelji djece treba da reaguju i pišu peticije kao što se pišu, JU vrtićima, Ministarstvu itd... da bi ostvarili svoja prava, ali evo i na temi vidimo da se uglavnom više javljaju mame čija djeca i ne idu u te vrtiće... Evo ako šta znači, uvijek sam za staviti svoj potpis za jednu takvu peticiju da se napravi, što možemo učiniti i na jednom od BB, eto imamo pravnika na temama pa neka istu sroče,možemo istu proslijediti Minisarstvu u globalu za sve vrtiće a ne samo za ovaj, da se primi veći broj radnika u ovim ustanovama jer je ovaj broj očito mali, premali.... razumijem, nazalost.....vaspitacica je, ako vec mora, bar trebala poslati djecu istih spolova da se prate u wc, to bi mi bilo nekako normalnije zasto se roditelji ne bune, pa imaju ljudi moji ulice, svi na ulicu i rijesimo probleme koji nas muce, sve dok sjedimo i sutimo nikad nam nece biti bolje
|
|
|
|