M kao Mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.12.2012 22:59:28)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: mama alma RR Razuzdane damice neću komentarisati, imaju roditelje , pa valjda će se pozabaviti njima vaspitačice neću da branim, ali ću pitati, šta je gore ostaviti grupu od 33 djece ili odvesti nekoliko djece u WC, jedino ako su mađioničarke, pa mogu na oba mjesta istovremeno biti. Moje dijete je išlo u taj vrtić, ispisano je jer je do bolnice stigla zbog pada imuniteta, jer je vječito bilo bolesne djece, jer dosta djece je od roditelja koja rade kod izrabljivača tipa Amka, DP-a i slično, pa moraju i na posao kada su djeca bolesna, pa mama ne može otvoriti bolovanje, a nema gdje dijete ostaviti, helem odoh ja daleko, ali to je istina, i u L grupi je bilo do 37 djece na kvadratiri od ne više od 25 metara, tu su djeca boravila , spavala, igrala, se učila, i sami su i tada išli u wc iako su imalo do 4 godine, ja ih zaista ne branim, ali ni njima nije lako, toliko djeca u jednoj grupi, a učiteljica je jedna do 13, a onda dolazi druga, a ova prva ide oko 14 sati kući. ja sam napisla na startu to... odgovornost je podjeljena ovdje za ovaj nemili događaj Ja sma mišljenja da je ovdje najveći propust odgajateljice u vrtiću koja nije bila nazočna da dvoje djece od 6 godina su smai u toaletu...uopšte mi nije jasno ...naime moja H i zaovin sin su u 5 mjeseci razlike...oni su ''brat i sestra'' a ne idu zajedno u tolalet nikada.... ako je problem manjak kadra u vrtićima, onda treba kriviti Ju vtiće... ako oni nemaju novaca nego im ga vlda kantona daje... onda ovo treba sikoriti da budžet za zapošljavenje kadra u vrtićima povećaju.... na to trebamo regirati... I vrijeme je da se na ovo reagira.. jer eto tvoja je L išla prije 3 godine...očito od tada pomaka na bolje u tom smislu nema... neka ovaj događaj koji nikoga ne čini veselim bude okidač da odriješe kesu , zaspole kadar i usvoje normative gdje 1 teta ne može paziti 37 njih[sm=smiley13.gif] naravno da nema pomaka i neće ga biti dok god stranke upravljaju JU djeca sarajeva, sad je najbitnije kako će Azra i Mira obje guze strpati u jednu fotelju, a djeca, ma hajd bogati to su samo djeca nekih tamo ljudi, da i jedno dijete načelnik aopćine ili ministra ili uvaženog dr. ide u taj vrtić sve bi bilo drugačije, ovako trpite i šutite
|
|
|
|