lepetetka -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.12.2012 11:23:54)
|
ja nešto kontam u glavi da je moje dijete u pitanju, pa neko bi ga baš morao fizički gurati i tjerati da to uradi, on je pun snage, gicao bi se i nogama i rukama pa vjerovatno i klepio te djevojke koje bi ga primoravale na takvo nešto... žao mi je te dječice stvarno...doživjeti takvo nešto u svom drugom domu, gdje spavaš, jedeš, igraš se od stranaca, nije lako... i to ne od jedne osobe nego od tri...da je u mom vaktu se to dešavalo, sigurno bi jedna od drugarica to spriječila, ako bi kojoj takvo nešto palo na pamet...pa onda te tri zamislim u jasličkoj grupi, gdje djeca ne znaju prepričati, gdje bi eto i trebale raditi i mrak mi padne na oči.. a 17 god. nije malo, pa dogodine eto mogu dobiti takav posao [sm=smiley29.gif] ja hebenog vakta majko mila... a vaspitačica treba više..definitivno... neka naša država ima državnih službenika koji nemaju šta da rade po cijeli dan, sekretarica na bacanje itd. a gdje treba kadra, gdje je najosjetljivije, za dobro cijeloga društva, za odgoj djece i pripremanje istih za dalje školovanje i život -zavezana kesa...fujjj!
|
|
|
|