EEDITH -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (27.12.2012 11:21:14)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: MicoTico Ovo je užas! Sva sam se naježila. Jadna ta djeca.Kakve sve posljedice ovo može ostavit na njih... Sad opalite paljbu....ali da su to napravili mojoj kćerki od 4 godine i 8 mjeseci ona bi to meni odmah taj dan rekla. KOliko ja u otvorenom pismu vidim, njena šestogodinja kćerka njoj nije o tome niti riječi rekla, iz tog razloga ja mislim da posljedica neće biti. Ne kažem da je ova majka preburno reagovala, ni slučajno, ja sam reagovala i za manje, ali nisam pisala otvorena pisma, nego sam udarala direktno i u glavu. Ono što je meni čudno jeste da dijete o tome nije samo ništa rekla, niti jedne riječi, nego imamo učiteljicu koja do tančine zna kako se sve odigralo, a da tome nije ni nazočila. Ne znam.... to se tiče učenica na praksi...ne branim aposolutno nikoga. Ali one su učenice na praksi, i nemaju šta da rade sa djecom. Zna se kome su ta djeca povjerena na staranje, čuvanje. ma vidjela bih ja tebe ili bilo koju mamu da se radi o tvom djetetu,lako je sa strane pametovati
|
|
|
|