tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (16.9.2016 8:16:51)
|
Haj [sm=bravo.gif] Ja sinoć zaspala u 7, i uz povremeno ustajanje da jedem, spavala do 6 [sm=smiley36.gif] Ovo je stvrno neko čudno stanje, ne mogu da vjerujem da mi se ove promjene dešavaju [sm=smiley36.gif] Lejla Je li računar ost'o živ ili je izletio kroz prozor? [sm=smiley36.gif] Ok, ok, nećeš baš prije mene, ali eto još 6 heftica i mo'š komotno i ti [sm=bravo.gif] Meni još 12 dana do termina, samo me strah na ne prenesem nešto puno, pa da induciraju porod. Džaba išla na vježbe, daba se pripremala, i da sve neplanirano ispadne [sm=zmeden.gif] Bebice Baš mi je drago [sm=bravo.gif] Ja nisam ništa vidjela na 4D, nije mmi ni pokaz'o, a ona moja privatnica nije imala i et' [sm=zmeden.gif] Doduše u to doba mi se nešto nije specijalno to ni gledalo, ali sad da mi je da virnem šta radi [sm=smiley1.gif] Al' haj nema veze, uskoro ću ona aBd vanka [sm=bravo.gif] Joj kako ljudi zarađuju na tim bebećim stvarima, nevjerovatno ... Ja sam skoro sve kupila Pčelica Maja, nije skupo, a baš je sve praktično i fino pamuk. Ne vidim potrebu da se džaba baca po 25KM za bodi [sm=zmeden.gif] Samy Joj što tebe bezze vozaju [sm=zmeden.gif] Vjerovatno će te i danas opet ponovo slat' na ctg prije pregleda. Vidjela sam da tako rade većini... Ma da si ba otišla kod bilo kojeg doktora, svakako ne znaš koji će te potrefit' na porodu Bejbibi Eto onda, nadam se da će ti bar malo pomoć' mazuckanje novom kremom [sm=smiley1.gif] Ja haman za sad nemam ni jednu striju... Hajd nek' se nisam džaba znojila čitavo ljeto, kako da popucam kad je vazda koža bila fino hidratizirana [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Nari Kako si ti? Kako ukućani?
|
|
|
|