BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (18.9.2016 14:48:36)
|
Navratile i mi [sm=smiley36.gif] Vidim nema novih bebica u raji, ali iscekivanja najslađih ima[sm=bravo.gif] Ja sam vam sve ok osim sto se ne spava [sm=smiley36.gif] A sta mozemo, tako je svima [sm=jezicek.gif] Curetak slusa kako kad, ali mama opet kaze super je ona kakva sam ja bila, a i sveki isto kaze za mm pa tako da mozemo reci da imamo zlatno dijete [sm=smiley36.gif] Ono sto me malkice brine je to sto jos uvijek nije pocela dobivati na tezini, bili na dvije kontrole i ukupno od rođenja za 15 dana izgubila 300g, ali doktor kaze da je to ok, ali da bi vec na sljedećoj kontroli trebala dobiti nesto gramčića pa nadam se da hoće. [sm=zmeden.gif] Inače je samo dojim. A moze i papati fino [sm=smiley1.gif] Agatha ja pijem hipp-ov caj za dojilje, ispočetka sam pila 3-4 šolje dnevno a sad znam po jednu popiti, ili dvije eventualno i beba ima redovno finu stolicu. Nemamo ni grčeve još uvijek hvala Bogu [sm=smiley1.gif] Vidim vama svima nesto fali ali proći će sve kad dođu mali mirisni smotuljčići [sm=bravo.gif] Ja se sebi zadivila kad sam izasla iz bolnice, vene se smanjile pravo, nogice mršavije nego prije trudnoće, otekline pa-pa! [sm=smiley36.gif] Tako da sve lijepo dolazi s bebčetom [sm=bravo.gif] Budite strpljive i čuvajte mi se [sm=smiley1.gif] Sve vas puno grlimo moja Dž i ja [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|