lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (21.9.2016 11:00:16)
|
Jutroo i do mene..da se razumije nisam tek ustala al nisam ni tako davno [sm=smiley36.gif] Valjalo je prvo napuniti želudac da se more normalno komunicirat, kontam jedi Lejla dok ti nisu uveli dijetu.. Ja tačno ne znam šta ću jesti ako mi uvedu dijetu zbog ovog ogtt testa. BTW nisam danas išla da ga vadim, ne mogu dva dana da hodam zaredom, neka me jedan dan da malo predahnem a i ne znam sa mališom šta da radim, koliko sam skontala to traje dva tri sata, sveki mi na moru, uhhh, hajde nešto ćemo smislit. Bejbibi e vala bit ćeš bijena [sm=zz_big_green.png] ma ja ti obične žvake žvačem, odmah zadužim kutiju i nosim je svuda sa sobom. Vidiš nisam znala da ima i taj pepermint. Gdje to uzimaš? A mm, pojma nejmam što me nervira, ako niije bolji, nije ni gori nego ranije, valjda ters žena, ne dao Bog nikome [sm=jezicek.gif] Samy hajde drago mi je da si makar zadovoljna, jer i on je očito prezauzet, dok te vraća, ko da mi trudnice uživamo hodati svaki dan po Jezeru. Amelaaa au što je fino kad je mati blizu, sretna si [sm=smiley1.gif] Tačkice moja, kako misliš nema doktora, zar ne moraju biti dva na prijemu [sm=zmeden.gif] Jesi li uradila CTG? Uh miša mu, baš mi je žao, pa ni prošle sedmice te nisu pregledali, ccc. hajde još malo izdrži, sad će tvoja curetina aBd.
|
|
|
|