NARI -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (22.9.2016 12:37:52)
|
Dan zenice! Evo da vam sarnem, da me ne zaboravite. Pocela sam raditi i odmah prvi dan ponovo pokupim virozu od kolegice iz kancelarije. Pa ni od prve nisam ozdravila....jesam neki peh u zivotu, nista me ne zaobilazi. Vidim da i vi dwverate s kojecime. Tackice, zao mi sto se brines...ako ce ti biti lakse, i meni s prvim djetetom je u 9.mjesecu radjen samo ctg. Uzv nije. Vaginalni Pregled sam imala samo na dan termina. Al zato kad je porod krenuo, cetiri dana nakon termina, nema ko mi nije ruku gurnuo, da izvines. Bejbibi, neka ti je sretno! Nadam se da je kcerkica bolje. Bebice, malo vise pazi na sebe. Mozda si od uzbudjenja, zbog povratka muza, tako reagovala. Lejla, sretno sa ogtt! Mislim da bih ga i ja trebala raditi, a i pitati za te neke briseve. Jbg , dva doktora ne vode, a nijedan ne reaguje ni na dugotrajnu prisutnost bakterija u urinu, niti me upucuje da iradim bilo kakav bris, a imam i dijabetes u porodici, ali niko nista... Sve cekam, nije mi bas prijatno da ja insistiram na tome. Ali izgleda da cu morati. Ostale zenice, sve vas pozdravljam.
|
|
|
|