tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (24.9.2016 8:34:13)
|
Kako ide gospoje? Jeste dobro sve? Evo ja poslala mm da donese domaćeg grožđa, za dva daa sam pojela veeeeliku kantu [sm=smiley36.gif] Pijem onaj Pavlovićev čaj, svrbi me ova moja gospođa, pa ne znam je li od vražijih depilacija ili imam i ja baje. Žene čujem neke briseve rade, ja ne znam ni šta je to [sm=zmeden.gif] Samy Kako si danas? Ima li bolova? Kod mene haman standardno, bolucka k'o i prije 10 dana, a ništa konkretno [sm=zmeden.gif] Lejla Slobodno pošalji sliku, da se malo utješim, ja sam vala ovaj deveti jedva pokretna, a haman da se i hanumica udebljala, stomak baš nezgodan [sm=smiley1.gif] Bebice Meni tek neki dan pupak počeo ispadat', ali se stomak primijetio u 4.-5.mjesecu. Joj otkad sam trudna [sm=smiley36.gif] I ja vala jedva čekam, od svega me strah samo bolnice, neću ić' dok baš ne moradnem Anidla Zakazan carski? Auuu, pa neka super ti je datum, baš mi se sviđa [sm=bravo.gif] Sve mi se čini da ćeš i ti prije mene [sm=smiley36.gif] Ima li treme? Kako si? Držim fige [sm=bravo.gif] Bejbibi Evo i ja pijem, jest' da je sad već hladna, ali volim ja hladnu kafu [sm=smiley1.gif] Nari Ima li tebe? Kako si?
|
|
|
|