bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (28.9.2016 7:48:11)
|
Hellooo zeneeee :)))) evo i mene ...vidim AMELAA me se sjetila[sm=smiley36.gif] i jos me zeza ccc ...ma kad moja sveki lupi sakom nema trte mrte[sm=jezicek.gif] Fakat se misam stigla juce javiti .ustali ,pa dok oko djece ,u tom dodje mm pa snjim se raspricala,pa jeli,pa malo sa djecom ( pozelili babu) ,pa dodje sveki,mi se spremili i oko 4 za ljubljanu krenuli i doktoru ..bili sat vremena tamo zbog A ,imala kontrolu ...joj dusa com je vidjela zgradu prepala se ,poce plakati [sm=smiley13.gif] jedva se umirila ..sreca lijepa zgrada pedijatrija pa unutra bas prilagodjeno djeci,ima igraonu na svakom cosku,parkic vani sa igraonom ,ma divota majke mi...a da ne pricam o strucnosti i ljubaznosti ljekara...tako je bocnuli tri puta ,radili joj neki kozni test na jajca,pa kaze doki nije tolko strasno i sumnja da su joj leukociti bili tolikooo visoki samo zbog te alergije[sm=zmeden.gif]pa joj uzeli krv i rezultati ce doci postom..u tom zavrsili sa dokijem pa otisli malo u soping centar na kafu ( ima jedan gdje uvijek navratimo a kafa boli glava ) ,tu jedno pola sata ,pa u hm kupila A zimsku jaknu i tajice neke ,pa u mcdonald po hranu i za nasu lijepu bosnu krenuli[sm=smiley36.gif] stigli u pola 12 sinoc ,hladno u kuci ,upalila nama grijalicu i u sekundi zaspali( djeca su vec spavala u autu) ...eto toliko
|
|
|
|