amelaaaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (29.9.2016 15:53:41)
|
Tackooo nista ti necu reci, khm khm... Ali ocekujem (kad se slj.put prijavim na forum) da će me docekati lijepe vijesti. I od tebe i od te ljutice samy hehe Bome zene ja sam se maloprije organizovala s muzem, idemo malo na vlasic - petak, subota [sm=smiley1.gif] Curicu cemo ostaviti kod mame, to mi je jedino zao... Nikad nije ostala dva dana da nas ne vidi [sm=smiley13.gif] Najradije bih je povela ali to bi bila prava zavrzlama, dok muz obavi sta treba u Travniku nacekala bih se u autu, pa voznja tamo - vamo, onaj grozni put preko Zavidovica, hladne noci a ona prehladjena, a jos joj se sa njenih 14 mj.jos uvijek nista ne moze objasniti... A kad pomislim da za nekih mjesec i kusur aBd stize jos jedna bebaca, zasluzila sam jedan vikendic odmora [sm=smiley1.gif] I da malo napunim baterije [sm=smiley36.gif] Eto tako, zato vas pozdravljam, zelim svima divan vikend, dobre nalaze, minimalna cekanja na CTG, terminusama lagan porod aBd, ostalim cvrsto stisnute none [sm=smiley36.gif] Iskoristite sunce, izbjegnite viruse, uzivajte sa djecicom, nek vas muzevi slusaju, maze, paze... [sm=smiley20.gif] Papaaa do ponedeljka [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|