tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (1.10.2016 8:36:33)
|
Evo Tačkice [sm=bravo.gif] Anidla Čestitam [sm=bravo.gif] NEka ti je uvijek zdrav i sretan [sm=bravo.gif] Tebi brz oporavak želim [sm=smiley31.gif] Mina Dobro nam došla [sm=smiley1.gif] Vidim ti ćeš ovdje podić' atmosferu [sm=smiley36.gif] Baš je fino vidjet' da se piše [sm=smiley1.gif] Ja nisam povratila ni jednom tokom trudnoće. Imala sam par dana neke male mučnine, ali bez povraćanja, a eto kažu da je zdrava beba, samo neće napolje [sm=smiley36.gif] Što se tiče čajeva ja za pola tih stvari nisam znala, a čajeve ne volim, jedino mentu i pila sam je i u trudnoći. Pila sam svašta ako sam nešto bolesna [sm=zmeden.gif] Žene mene sinoć stomak užasno bolio, neko probadanje u donjem dijelu kad se krećem a posebno kad se beba pomijera [sm=zmeden.gif] To ne mogu biti 'oni bolovi' jer baš nisu imali nikakav raspored, nego baš kako se beba pomijera... Isto tako me karlične kosti uništile, nisam mogla hodat', ali evo sad, skoro ništa [sm=smiley36.gif] Mogu ja ovako još mjesec haman, a danas taj termin po doktorima [sm=smiley36.gif] Danas ću aBd na ctg, možda me ko i pogleda [sm=zmeden.gif] Mada eto meni sad draže da kontam kako se polako otvaram, nego da mi kažu 'Zacementirana, džaba je friziraš '[sm=smiley36.gif], a jedva sam je sinoć isfrizirala [sm=smiley36.gif] Samy Kako ti? Uz sve ove muke me i narod ishaveti, sa svima ću se posvađat' [sm=smiley36.gif] Juče' mi se rodica javlja i veli: Ženo ideš li ti na kontrolu, hoće li to? [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] I to je samo djelić, jer imam puno robine [sm=smiley36.gif] Bebice ti ide na bolje kako vidim, mašala [sm=bravo.gif] Ostale ću samo pozdravit', jer ne mogu više pratit' tok misli [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|